Äntligen fredag!

Food from China.. Sooo good!
Just det! Mat från Kina är mycket gott.. Slutade 11 idag så jag och sandra har varit och käkat där. Var riktigt gott och framförallt trevligt. Sen bar det iväg till MIO i Listerby (av alla ställen). Där kikade vi runt en runda men hittade inget. Sen åkte vi hem till Sandras föräldrar och softade där lite. Then... Sen blev det en tårtbit och en kaka från Gylles. Mums! Det var ritkigt najs :)

Nu har det blivit lite guitar hero med rasse och sandra. :) Rasmus är för övrigt inte singel längre, så tyvärr tjejer!
Nu är det idol. Återkommer med mer info imorgon :)
Ha en najs fredagskväll.

Vi köpte en stjärna på ljusexpekten. lägger in bild här nedan. HOJ!!


Mogges fredagsfräckis v 48!

Det medelålders paret satt i bilen och grälade. De blev mer och mer irriterade på varandra och till slut blev kärringen så arg att hon böjde sig fram, slet av kuken på gubben och slängde ut den genom fönstret. Det smällde till i vindrutan på bilen bakom där en pappa tillsammans med sin 10-åriga dotter kom och körde.
- Vad var det!!! sa dottern??
Pappan såg vad det var men ville inte att hans lilla dotter skulle bli insatt i sådana saker när hon var så ung, så han sa:
- Det var en insekt. Dottern funderade ett par sekunder, sen utbrast hon:
- Såg du vilken stor kuk den hade?!


Yabadabadoooo!

Säger jag bara. 6 månader till på jobbet. *pust*. Så skönt att få reda på det.. Känner sig lite säker nu :) Nu kanske det blir en dator och lite grejer till den nya lägenheten. Ser fram emot att flytta väldigt mycket :) Ska bli kul att få allt serverat, så det enda vi behöver göra är att inreda. Det vill jag verkligen vara med på :) Att få känna sig delaktig är ju ett måste. Sandra ska inte ha sista ordet på allt ;)

Ikväll har det varit träning. 88:orna, som jag kallar oss, vann över alla idag :) Härligt att få vinna ibland med..

Nu blir det att kolla på lite datorer på nätet och vänta på att teven ska bli ledig så att jag kan kolla fotboll :)

Ha det bra allesammans.!

Monster-in-law

Shit, nu är sandras syster här. Dom sitter typ och myser i köket så jag fick hela vardagsrummet för mig själv :) Så soft. Kanske skulle ta hem sandras kompisar här lite oftare ;) Haha, nej ska inte utnyttja systemet.

För övrigt idag har jag varit på den kallaste platsen jag någonsin befunnit mig på. På ASPÖ.!! Vi var där med jobbet och kollade runt lite på KA2:s museum. Grymt kallt i det plåtskjulet. Trodde jag skulle frysa ihjäl. Han som guidade oss rullade på sina R. Lät väldigt kul, dessutom var han en gammal officer från försvaret. Så därför pratade (eller nästan skrek) han väldigt högt och dessutom rullade han på sina R, kunde knappt hålla mig i början. Sen åt vi korv därute. MUMS! Det var himla gott efter man stått och förfrusit. Sen kollade vi runt på lite andra "hemliga" ställen och sedan blev det aspö-färjan. Aspö-färjan är dessutom Karlskronas stolthet, med lite ironi. Lyckades till och med somna på resan hem. På något konstigt sätt la jag huvudet i mitt eget knä och lyckades varva ner så jag somnade :) haha, sick, jag vet.

Nu ikväll vill sandra ha teven, suck, men får låta henne ha den. Tänkte kolla på slutet i matchen mellan Lyon - Barcelona (tror jag det var).

Jag. Mathias och Markus fixade ett spelbolag på svenskaspel.se där de 500 första som gjorde ett sånt bolag fick en lag-tröja. Så just nu väntar vi på våra tröjor och medan det har vi slängt in en 20 lapp var som nu är uppe i dryga 500 kr. Oddsen på det är rätt fina. Ni som läser detta och vill ta del i vinster (eventuella vinster) kan gärna bidra med en slant. En liten chansning som kan gå vägen. Mer om detta i något annat inlägg.


Nu blir det nog ett parti poker och så småningom sova en stund. På återseende! Cykelhoj!


Städning!

Nu har jag städat och lagat mat. Hmm, Känns kanske inte så kul men molly och jag har fixat iordning lyan lite :)

Snart kommer sandra som jobbat.

Kan inte bestämma mig vad jag ska göra.. Spela wii eller spela poker ?
Blir nog inget av det :)

Annars har väl jobbet varit rätt kul :) Men jobbar ju bara veckan ut så jag undrar om man får förlängt?! Annars får vi väl se hur det blir..

Vi får nyckeln till den nya lägenheten den 10 december... Ska bli sååååå skönt att flytta. Så man får ett datorrum. För nu ligger det sladdar runt i hela storarummet. :)

Men men., nu avslutar jag!

Lussebullar!

Just nu håller jag och sandra på att baka lussebullar. Vi har lyckats med degen så den ligger och jäser :) Så i väntan på detta satte jag mig här en stund.

Lite senare blir det att kolla på en dator-stol på jysk och eventuellt kolla in lite på elgiganten en runda.. Man vill ju ha en billig men ändå en komfortabel stol. Dessutom tänker jag inte köpa en stol för den är fin. Kriterierna för att jag ska köpa en stol är att den ska ha ett bra pris och att den är skön. Så vi får se om jag hittar en fin stol.

Nu blir det andra bullar så nu kan jag inte skriva mer. Ha det bra ! Hej!

Mogges fredagsfräckis!

En pojke var med sin mamma på ett nudistbad och frågade varför endel tanter hade så stora bröst. -Ju större bröst ju dummare är dom, svarade mamman. -Varför har farbröderna olika stora snoppar? frågade pojken. -Samma sak, ju större snopp ju dummare är dom, svarade mamman.
Efter en stund kom pojken och ropade: Mamma! Pappa står och pratar med den dummaste tanten på stranden och han blir bara dummare och dummare....

Guitar Hero 3

image13

Det har äntligen kommit ut :D Så jag har spelat lite efter jobbet idag och tycker det verkar helt ok. Det enda tråkiga med det är att jag inte är särskilt vass. Hmm, måste nog finslipa min talang lite så kanske jag kan gå upp en nivå :) Men det handlar ju mycket om snabba fingrar och motorik. Verkar tyvärr inte ha något av det :)

På jobbet idag kom chefen och sa till mig om youtube-klippen på steffo. Fick tydligen inte filma där inne. Hmm, så det jag gjorde var att ta bort de 2 klippen så jag hoppas ni har fått se dem. För de var faktiskt ganska roliga.

Nu ville sandra ha teven så jag får lägga GH3 på is lite.. Så nu ska jag skriva en fredagsfräckis så jag får avsluta det här inlägget med en bild till :) Jag är frälst ;)

image14

1 dag kvar!

Idag är det 1 dag kvar. Till 2 saker egentligen. Dels så blir det mogges fredagsfräckis och så blir det även GUITAR HERO 3 till Wii.

Game ringde idag och sa att det var inne för leverans imorgon. Så imon efter jobbet blir det att hämta det.. Funderar på att flexa vid lunch så jag kan hem och lira :) Men det får vi se hur det blir imorgon. :) Jag är bara så fruktansvärt exalterad i spelet. Har nog aldrig velat ha ett spel så mkt som jag vill ha detta. Så nu kan sandra glömma teven för all framtid, mohahhaha. Nej men det ska bli skoj.

Har varit dålig uppdatering på sistone, men kan inte hjälpas. Varit rätt upptagen men ska försöka förbättra skrivandet.

Om ni läser det här kan ni väl lägga en kommentar hur jag ska göra bloggen bättre.

Ha det bra och godnatt!

3 dagar kvar!!

Bara 3 dagar kvar tills...... GUITAR HERO III till Wii :D Längtar redan så in i baken efter det spelet.. Då ska jag lira gura som jag aldrig lirat innan :) För övrigt kan jag inte ens spela gura. What ever.

Jag lägger in en låt från spelet som jag kommer spela sönder här under. Så ska jag göra en video där jag lirar denna låten :) Ha det bra!

städning

Just nu är det städning. :) och så tvättar vi samtidigt. Fast lägenheten kommer säkert bli jätte fin :)

Idag åt jag även en riktig lyxfrukost :)

Får skriva lite senare när allt lugnat ner sig lite :)


Spanien - Sverige!

tjennnnnna!

Idag har det varit träning och sedan efter det var det dags för j-20 match i karlskrona. KHK - Alvesta. En rätt seg match att döma 6-1 till KHK. Roligt att döma de gamla hockeypolarna :) Gjorde nog inte bort mig för mkt . :)

Nu blir det Sverige mot Spanien så nu blir det fotboll. kan inte skriva mer nu.. ;)

Laser game!

Nu har jag varit på saltö för lite laser game.! Haha man gick verkligen in för det ;) Nej men det var kul att träffa grabbzen igen, var länge sen man gjorde det. Får väl hinka med dom någon dag nu också :)

När dom skulle hem till stefan stannade dom hos sandra :) Stefan frågade henne om han kunde få köpa 30 tändare som han kunde sälja vidare :) Han är för skön.

Tyvärr vann inte jag, Håkan, Stefan och Henke! Vi loosade mot de andra ;) Men dem var duktiga. Fick dessutom en pistol i huvudet så vi får se om det blir någon bula :)

Nu ska jag göra iordning mollys låda.. Den luktar inte gott. usch!

Ha det bra ikväll !

Premiär för Mogges fredags-fräckis!!

Ja då var det som sagt dags för denna premiärdag :) Ingen big deal men kan kanske vara kul.

Ska inte dra ut på det utan presenterar istället "Mogges fredags-fräckis"!

Oskar gick till doktorn och beklagade sig: "Doktorn måste hjälpa mig. Frugan njuter inte längre av att jag sätter på henne!" Doktorn svarar: "Oskar måste pröva nåt nytt! Fixa en neger som kan fläkta er när ni håller på!"
Oskar fick tag i en neger med stor sombrerohatt på stan. Negern fläktade hejdlöst med hatten medan Oskar försökte sända sin fru till 7:e himlen. Men hon förblev iskall. "Vi byter", sa Oskar till negern. "Knulla henne så ska jag fläkta er två!" Den välutrustade negern gick till verket och kvinnan stönade och gnydde inom kort av vällust! Oskar blev förbannad: "Där ser du hur man ska fläkta, din jävla dumskalle!"

Ja då var den över. Men lämna gärna en kommentar om ni vill läsa fler fräckisar :)

Ikväll blir det lasergame på saltö. Och nu innan får jag röja lite i lägenheten innan jag sticker. Träffa grabbarna från gamla klassen, ska bli hur kul som helst.

Såg en go video igår kväll. Här är länken: http://www.break.com/index/blame-halo-3.html


1 dag kvar!

Ja det är bara 1 dag till Mogges fredags fräckis drar igång. :) Lite spänd är man allt men jag vet vilken jag ska dra iaf :) sen blir det att vänta och se resultatet.

I övrigt idag har jag jobbat från kl 07.00 - 19.00 alltså 12 timmar. Rätt slitsamt men det är snart läggdags. Finns typ inget kul att titta på. Nu menar jag teven.

Men imorgon blir det laser game med grabbarna grus. Ska bli jävligt skoj faktiskt så vi får hoppas att man inte dör där inne pga trötthet ;) Det kommer nog gå bra.

börjar också få lite ståpäls inför flytten :) Ska bli så skönt att flytta. Få utrymme till allt och byta adress. Och få ett EGET hem :) haha

En gammal klassiker!

Haha, såg nyss en gammal klassiker på youtube! Lägger länken nedan så att ni med kan njuta av denna godbit :)
http://www.youtube.com/watch?v=3d7OqopFelY

Bert Karlsson!

Bert är ju för jädra skön. Sitter och kollar på roomservice där dem i detta avsnittet gör om Bert Karlssons kök. Ni vet ju hur Bert är, Jonnie och Mattias håller på att fixa och dona och helt plötsligt kommer Bert in i rummet och börjar kolla runt hur det går för dem. Haha garvar som fasen.

Idag har jag bara tränat och lagat mat. Köttbullar och makaroner. Kommer upp en video om det någon gång under veckan.

Jag tycker inte om att Sandra har fler läsare än vad jag har. :( Funderar nästan på att lägga ner bloggen :/ cirkus 3-6 läsare per dag. Fast iofs, man kanske glädjer någon när man skriver och förhoppningsvis att någon får sig ett gott skratt.

2 dagar kvar - tills jag drar igång "Mogges fredags-fräckis". Mmm ska bli skoj :) Om jag får några synpunkter så kanske jag fortsätter. Men vi får se reaktionerna på fredag.

Nu blir det att kolla lite på Greys Anatomy! :)

Grattis Karl-Gunnar!

Grattis KG!
41 år idag. Ett stort grattis till dig på din stora dag och tack för den goda varma smörgåstårtan :)

För övrigt har jag laddat upp några videos på you youtube. Länkarna kommer nedan i slutet av inlägget.

Idag har jag inte gjort allt för mkt.. bara fyllt i några papper och tagit det lugnt. Nu kollar jag på ugly betty och skriver blogg. Har även hunnit med att kolla på Prison Break. Idag var det för en gångs skull ett spännande slut. Nu blir det desperat housewifes!

Kollade just ut och såg att det SNÖADE!

Nedan kommer några roliga länkar till några videos på Youtube!

Stefan blir skrämd (del 1)
http://www.youtube.com/watch?v=G97sq2HRLwE

Stefan blir skrämd (del 2)
http://www.youtube.com/watch?v=Sn_usyErIKs

Nicko busar
http://www.youtube.com/watch?v=YRzFHLjzSoo

Mathias och jag busar
http://www.youtube.com/watch?v=SkX9CdwsMXE

Där har ni några filmer att njuta av i höstmörkret! Puss på er

Mariedal Cup

I helgen var jag och de andra i Lyckeby goif iväg och spelade Mariedal cup. Det är en stor inomhusturnering i fotboll. Vår insats är jag mycket imponerad över. Man kan läsa om cupen på http://www.mariedal.se/ .

Går inte att beskriva stämningen i hallen på ett bra sätt. Det var kul som tusan. Vi gick vidare från gruppen och gick vidare till steg 2. Där vi fick möta elfsborg och 2 andra lag. Första matchen var mot elfsborg och vi tajtade ihop försvaret och satsade på kontringar. Vi lyckades hålla nollan och mot slutet gjorde vi också 1-0. Mäkta imponerande! Det var stort. Vi fortsatte och vann de andra 2 matcherna och lyckades nå steg 3. Där spelade vi 2 lika och en vinst och det räckte för att nå åttondelsfinal där vi fick möta Degerfors. Vi började matchen katastrofalt dåligt och släppte in 2 mål på en minut. Vi var illa ute men kämpade oss in i matchen. Vid underläge med 3-4 skulle vi haft en frispark precis utanför straffområdet, men domaren satte käppar i hjulet och på kontringen efter satte dom 3-5. Luften gick ur oss och vårt cupäventyr var slut för denna gången. Men en stor eloge till grabbarna som var med och tog "lilla" lyckeby till en plats bland de 16 bästa. Jag är iaf stolt :)

För övrigt kan ni kolla på denna videon http://www.bt.se/edrum.jsp?article=277563&first=4&pagesize=1&page=3 där vi är med (det gröna laget som kör "ringen").

Nu blir det iaf att varva ner och förhoppningsvis somna snabbt.

Längtar tills den 23 November då Guitar Hero III kommer ut till Wii :D Längtar som fasen efter det..

För övrigt kan tilläggas att jag fått min domartröja, så nu kan jag gå in helhjärtat med det här domeriet. Köpte även en pistol till mitt wii. Var rätt kul att lira med den men det är nästan skönare att lira utan den.

Bloggen i övrigt är "under konstruktion". Har endel ideer som jag kommer genomföra när vi flyttar (kommer förövrigt skriva oftare i bloggen då det blivit på tok för lite på sistone). Kan avslöja att det kommer kanske läggas in spelrecensioner från Wii och PC. Men mer om det i December/Januari då jag flyttar till en 3:a i centrala Karlskrona. Får nästan dra igång " Mogges fredags-fräckis" också, kanske till och med kan konkurrera ut Gert ;)

Nu blir det att sova.. Natti natti..!

Filmer och  bilder kommer läggas upp under veckan!

Take care!

Avatar

Tjena!
Var bara tvungen att lägga upp en bild Knewt gjorde till mig :)
Tack för denna Knewt :D

image12

Träning + klippning!

Tjooho!
Igår efter jobbet klippte man sig :) Alltid skönt med lite ansning. På tal om det, ikväll måste jag nog gnugga mig med handduken lite. Skägget, ehm, fjunet måste bort från ansiktet.

På kvällen var det träning i idrottshallen med goifet. Himla skoj faktiskt. Vi ska ju på cup i helgen så det är alltid kul att träna lite.

Idag  var det gymmet med brorsan och farsan. Fast jag spenderade iofs inte så mkt tid med dom utan tränade istället själv :) Träffade BIFF-HASSE där med.. Fan vad biffig han har blivit av allt hans gymmande :) Fin kille..


Ikväll kommer jag lägga upp några bilder sen i fredags. Må väl :) hoj

Ny design!

Håller just på att ändra bloggens utseende lite :)

Så nu har jag slängt in en header, men är verkligen så värdelös på det. Om ni kan med photoshop och har lust att fixa en kan ni väl hojta till. Kommer ju garanterat bli snyggare och sen höjer det kvalitén på bloggen.

Men ni får gärna droppa en kommentar om hur det ser ut och om det är något mer jag bör fixa. Ska även ändra den rosa bakgrunden när jag kommer på hur jag ska göra :)

Nu blir det teven :) Ha det bra!

Helgen! + kalla fakta

Helgen har varit alldeles underbar. Har hunnit göra så mycket grejer att det känns som om den har varat en evighet.

I fredags var jag ledig från jobbet, då passade jag på att vara med molly nu när hon har tratt på huvudet efter hennes kastrering. Hon är piggare nu vilket är trevligt. Fast hon sover mest om dagarna.. Att äta är ett äventyr för sig :) haha. Sen i fredags gästade Fredrik och Frida. Mkt trevlig kväll med tacos och Wii och lite senare även en utgång. Väl ute träffade jag stjärnorna från KHK. Som för övrigt fick stryk hemma mot Halmstad. 1-4, säkert MV Johan Svensson som sket bort allt igen. Men men, jag vet inte för jag såg inte matchen. Men såg däremot hur många skott Halmstad hade skjutit. 18 st och 4 mål insläppta! En räddningsprocent på cirka 78 % :) Bra kille.. Träffade dessutom steffo ute, vilket var mycket trevligt :)

Igår var jag sliten men skulle träna så det var bara att sätta sig på bussen och ge sig av. Väl på träningen kändes det inte för bra. Men det gick bra som fan ändå :) Men det är kul som fan.. Nu i helgen ska jag ju på cup i Mariedal. Det kommer bli så jävla skoj :) Grabbarna och fotboll, kan inte bli bättre :) eller det kan det.. Om Molly och Sandra hade varit med :) dom är naajs..

Idag har jag ätit kroppkakor hos sandras mormor. Det var mkt gott.

Såg programmet kalla fakta i torsdags. Helt sinnessjukt, gubbfan hade ju lyckats skjuta minst 4 skott.! Då hinner man väl för fan tänka efter vad fan man håller på med?! Man blir så jävla förbannad på hela skiten. Och så hörde man på radion i fredags att mannens advokat sa att han hade druckit på kvällen också.. Jaja, inte ens värt att skriva något åt den jävla soppan!

Nu blir det nog att krypa till sängs snart. Börjar känna mig rätt trött.

Såg på en film jag och fredrik hade spelat in för typ fyra år sedan. HAHA LOL! Det roligaste jag sett på länge faktiskt. Var en härlig tid det ;) Go frilla, go kropp :) Nej det var himla skoj. Såg också den nya disneyfilmen, Råttatoulie (akta stavning!). Var rätt bra faktiskt.. Men nu får jag nog avsluta. Slänger in några bilder från i fredags imorgon.

Idag har jag och sandra haft väldigt mysigt tillsammans :) Kollat på ensam mamma söker och massa annat :)

Godnatt!

Designar bloggen!

Jag håller just nu på att fixa iordning bloggen. slängde in en klocka :) Grön i lyckebys färger :)
nu ska jag kolla på Kalla Fakta.. Intressant. Skotten i Rödeby. Återkommer med tankar kring programmet.

RSS 2.0