En rätt intressant dag!

Dagen började bra, inga moln på himlen. Det var ju ut till brömsebro med jobbet idag, För att gå 1 mil till Kristianopel. Så det var grymt skönt väder att vara ute i iaf. Vi blev körda med buss ut på morgonen kl 8, då var det varmt redan då och varmare skulle det bli. Det blev också tipspromenad längs med den underbara Blekingeleden.
Vi började vår färd och man blev snabbt ganska hungrig och fikan var ju inte förrän halvvägs. Så det var i ett raskt tempo vi stegade mot fikan, blev lite smått besviken när det "bara" var banan och lite dricka. Suck, med ett sucktande efter ännu mer mat började man stega mot lunchen. Den var godare, korv med bröd och pastasallad. MUMS! Efter lunchen gick jag och henke, lite halvt slitna, till affären och köpte glass och dricka. Vi avnjöt de både godsakerna i solen. Riktigt skönt väder har det varit idag så besviken att jag hängde på.

Efter jobbet var det dammsuga lägenhten som gällde och vänta på brorsan. När han anlände var det dags att hämta Sandra på jobbet för att sedan handla. Efter det åkte vi hem alla 3 och lagade käk. Idag bjöds det på lövbiff med friterade pommes + lite sallad.

Efter det var klockan mkt och vi körde Nicke till hans tjej och när vi kom hem skulle sandra sova för hon jobbar imon. Just nu sitter jag bara och lirar lite poker. Snart dags att sova då vi spelar tidigt imorgon.

Så ha en skön fredagskväll, i 2 minuter till...

Natti

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0