Montag...

Ja då har denna dag nästan nått sitt slut. Varit en ganska händelserik dag. Först på morgonen var det frukost med sandras syster, moster och mormor. Grymt gott att börja dagen med frallor. Det sätter liksom lite guldkant på vardagen.

Sedan var det skola mellan 1 och 5. När vi skulle hem var tåget försenat så jag och räven gick och kollade efter en innebandyklubba istället. Först var vi på ett ställe sen skulle vi gå en jädra bit för att se om det fanns en klubba där. Men räven är lite kräsen så det blev ingen där heller. Så räven hade lyckats få med mig över hela ronneby för ingenting! Och till råga på allt fick vi ju springa den sista kilometern för att hinna med tåget också.. Det här ska du få fan för, som håkan sa i sunes sommar. :)

När man sitter där på tåget och svetten bara rinner är det inte mkt med en. Sen när man får veta vad som fick tåget att vara så mycket försenat blev det inte mycket bättre. En person hade hoppat framför tåget. Tragiskt, men sant.

När man kom hem hade Sandra börjat med maten så det var i princip nästan bara att sätta sig och äta. Tack för den televerket!

Nu blir det att ta det lugnt för imorgon blir det att köra sandra som ska på kurs. Tåget går 05.28, vilken jädra tid.

Ha det bra allesammans!Räven och Mogge i sitt esse!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0