Guitar hero 3

Sandra sitter just nu och spelar guitar hero 3.. Så nu får jag inte spela, vilket känns tråkigt.

image13

Mogges fredags(lördags)fräckis!

En ung FN-soldat har just anlänt till Egypten, där han ska tjänstgöra i två långa år ute i öknen. Platschefen visar honom runt i lägret och den unge soldaten hälsar på mannarna.
- Jaha, säger den unge soldaten, här ska jag nog trivas.
- Vi hoppas det, och har ni några frågor, så kom gärna bort till mitt tält.
Tiden går och precis som alla andra unga män, känner soldaten behovet av sexuell tillfredsställelse emellanåt. Efter tre månader står soldaten inte ut längre, och går till platschefens tält för att få råd. Platschefen böjer sig fram och säger med förståelse i blicken:
- Jo, jag har en kamel som mannarna använder ibland. Hon står bunden invid pissoaren där borta. Trofast och fin.
Fy, tänker den unge soldaten, aldrig att jag sätter på en kamel!
Men längtan blir för stor och redan samma dag lånar han kamelen, rider ut till en avlägsen dunge och får äntligen tömma pungen!
En vecka senare går han åter till platschefens tält och lånar kamelen som får sig ett skjut. Varje onsdag de följande månaderna gör han likadant, men börjar efter ett tag tröttna och längta efter en riktig kvinna. En torsdag under morgonmötet kommer platschefen fram till soldaten och undrar varför han inte lånade kamelen under gårdagskvällen.
- Jag är så fruktansvärt trött på att betäcka din kamel, chefen, hon har blivit så uttänjd.
- VAD SA DU? skrek platschefen. Du menar väl inte att du har satt på min kamel alla dessa onsdagskvällar???
- Vad skulle jag annars gjort med den, chefen?
- Ridit in till stan som de andra männen, och skaffat ett luder!


KM

Ja det gick bra tills sista matchen mot KAIFs förstalag. Dom blev till slut för svåra och vi förlorade med 3-4. Tyckte dock vi stod upp bra mot deras division 2 gäng. Nu kommer snart robin en runda så får vi se vad vi hittar på..

Nu blir det att städa innan han kommer så det inte ser ut som ett bombnedslag här hemma.. haha.

Hej!

Imorgon kommer även mogges fredagsfräckis att börja igen efter en stunds uppehåll. Främst efter påtryckning från olika håll. Den är lite populär iaf ;)

God fortsättning!

Efter en tids uppehåll så har jag återigen funnit mig vid tangentbordet för dagens skriveri.

Julen har varit skoj och fick många fina klappar. Första gången jag faktiskt inte blivit besviken på en enda pryl. Jag tackar alla för de fina klapparna.

Lägenheten är nästan färdig, det är 3 lådor kvar och alla tavlor etc på väggarna. Men det viktigaste är att det känns som ett HEM nu. Det enda som är lite tråkigt är att datorn krånglar lite.. :( Får ingen signal till skärmen, vet inte vad det är men om det är någon som vet kan ni väl lägga en kommentar.

Nu är det snart dags för KM och jag är riktigt laddad. :) det ska bli skoj som tusan ... Lyckeby Goif är laget...

Nu blir det att kolla tv en stund..

På återseende!

Sovtime!

Nu är det sovtime! Händer så mkt att jag inte hinner skriva.. SÅ får ta några dagars ledighet från bloggen och återkomma när allt lugnat ner sig lite..

Ha det bra!

Julshopping med mamma!

Idag har jag varit och julshoppat med mamma. Det gick snabbt som tusan. Power-Shopping i en timme räcker åt oss :) Sedan mötte vi Sandra och Lena så visade vi lägenheten för mamma. Dom har spacklat väggarna så förhoppningsvis kommer tapeterna snart upp. Kommer inte vara så aktiv i bloggen nu dom närmsta dagarna misstänker jag. Mkt med lägenheten och allt annat.

Nu tänkte jag slå mig ner och kolla på "Transformers". Ska bli skönt för är verkligen jätte trött. Ha det bra!

En mardröms helg!

Usch, vilken mardrömshelg. Det har varit fullt upp från morgon till kväll. Har verkligen inte hunnit med att skriva blogg.

Lördagen började iaf med fotbollsträning och efter det var det direkt hem där vi skulle flytta in saker till lägenheten. Usch, fy tusan vad jobbigt det var. Bära tunga saker uppför en trappa är inte direkt kul. Till min hjälp hade jag familjen Holgersson och självklart Sandra. Det känns bra att det är folk som ställer upp i vått och torrt :) Nu ska jag börja ragga "flyttkarlar" tills vi flyttar med..
Efter det var det en pizza som gällde. En festpizza satt där den skulle i magen. Sedan vid halv 6 åkte jag och dömde hockey. Var hemma vid 10 tiden så det var bara sängen som gällde..

Idag har jag varit i Sölvesborg och dömt J-18 DM. Rätt så skoj, men det finns roligare saker att göra faktiskt. Hade velat vara hemma och fixa och dona då vi flyttar i veckan! Ser fram emot det mkt.

Imorgon kommer det en person och kollar på soffan. Så får vi se om den blir såld. 3.500 för en soffa är inte mkt..
Ska antagligen handla julklappar med mamma också. Måste bara komma på vad jag ska önska mig.. Några tips?

Det börjar hända grejer!

Äntligen fredag! Vad jag har längtat efter denna dagen. Hmm, bara det att hela helgen kommer man döma hockey känns det som.  Usch ja, ibland måste man göra saker man inte känner för.

Idag har jag jobbat sen ätit en god middag med Sandra. Vi lagade fläskfilé i en svampsås och till det hade vi pommes. Blev himla lyckat och gott faktiskt. Är inte en stor fanatiker i svamp men denna såsen var annorlunda..
Efter det blev vi osams om vem som skulle diska så det slutade med att sandra satte sig vid datorn och jag fick diska. Lämnade dock lite grejer som hon fick ta.. Haha, taktiskt att börja diska..

Efter det åkte vi hem till mina föräldrar en runda för att hämta tröjor som hade kommit från Svenska Spel. Dock fattades det 1 tröja så jag får ringa Svenska Spel, men det gör jag först imorgon. Eller på måndag.. Där stannade vi en stund och pratade sen skjutsade jag brorsan till hans tjej och därefter åkte vi till den nya lägenheten. Där upptäckte vi att dom hade börjat att riva ner de gamla tapeterna! Detta skulle göras i början av nästa vecka så vi blev mkt nöjda att dom redan hade börjat. Så vi siktar nog in oss på onsdag - torsdag - fredag nästa vecka. För någon av dom dagarna blir det nog flytt. Eller iaf till nästa helg. Känns skönt att flytta nu för det ser ut som ett bombnedslag här hemma.

Lägger in en bild på kakelugnen vi har i vardagsrummet.


Den kommer höja värmen i lägenheten för där kommer det eldas 24/7 :)

Nu är det snart dags att rasta kudden för imorgon blir det fotbollsträning kl 10.00 :) Efter det blir det att flytta in ännu mer grejer till lägenheten.

På återseende! Hej!

Ps. Mogges fredagsfräckis utgår denna vecka också pga trötthet. Ds.

En sista bild!

Måste bara visa denna bilden med... Detta är dörren med tillhörande namn

image19

Tycker det känns häftigt att ha en egen lägenhet :D Det är power!

Läste en kommentar där man hade skrivit att jag bara flyttade för att göra Sandra till freds. Detta stämmer givetvis inte, man har ju självklart en egen åsikt om allt. Om du visste vad skönt det är att bo i egen lägenhet. Även om det är mycket ansvar så älskar jag det. Så skönt att kunna ta hand om sig själv och bestämma över sitt eget liv.. Det är FRIHET!!

Tack för mig.. sovgott!

Bilder på den nya lägenheten!

Då har Sandra gått och lagt sig och jag spelar bingo på svenska spel.. Vilken torsdag, haha.

Tänkte iaf lägga upp någon bild från den nya lägenheten. Dom har ju fixat golvet i köket så det är bara tapetsering i 2 rum kvar. Så tills nästa vecka är lägenheten nog klar. Någon juldekoration kommer man inte hinna med.. Men har tagit några bilder på lägenheten som jag tänkte visa er i detta inlägg.


Detta är köket. Som ni ser på bild nummer 1 så är golvet på väg att skifta form. Tyckte den mattan var förskräcklig :S Eller vad anser ni ? Bild nr 2 är själva diskbänken med skåp och spis. Kortet är tagen från dörren så det är detta man kommer se när man kommer in. Till höger om bilden finns 2 förvaringsskåp. Alltid bra att ha sånt. Kommer lägga in fler bilder imorgon, på något annat rum. Sedan när vi flyttat in och allt är klart tänkte jag publicera lite "före-efter" bilder.

Nu blir det sovtajm. En stor dag imorgon, nämligen FREDAG!!!!

Sovgott och dröm sött. Natti...!


Molly är galen!

Molly har nyss kommit hem från sin lekkompis Zlatan och hon är helt galen. Springer runt som en virvelvind här hemma och river ner allt som kommer i hennes väg. Vi får hoppas hon lugnar ner sig snart för det går inte att lugna henne.

Idag försov jag mig till jobbet. Vaknade 06:35. Skulle vara på jobbet kl 07:00, så det blev en snabbdusch och springa ut till bilen. Givetvis hade det varit kallt på natten så fick ställa mig och skrapa rutorna. Är detta inte för typiskt? När jag kom fram till jobbet var jag några minuter sen. Men det är väl sånt som händer. För övrigt har det varit mycket som tusan på jobbet. Har utrustat flera värnpliktiga med blåa kläder. Dvs arbetsjackor med tillhörande byxor,samt kängor.

När man kom hem hade Sandra gjort köttsoppa med potatis. Himla bra att få maten serverad när man kommer hem. Sånt uppskattar man. Sedan bar det av till Rusta där vi köpt ett badrumsskåp. Efter det till Bosses kalas, där Sandras kusinbarn matade hunden och samtidigt sa/skrek "fuck it, eat it". Hmm, fick ju inte uppmuntra han att säga så, man fick helt enkelt hålla sig för skratt.

Var uppe och lämnade badrumsskåpet i lägenheten också. Tydligen var spisen trasig. Typiskt, så vi får se vad som händer.

Nu har jag kommit hem och kollar på lyxfällan. Rätt bra program tycker jag, läste ju faktiskt samhäll - ekonomi på gymnasiet. Sandra tycker jag är snål , men jag föredrar ordet ekonomisk!

Blir ett nytt inlägg senare med lite bilder..
På återseende! Hej!

För glad för att sova.

Nu har man kollat klart på fotbollen. 1-1 mellan Roma och Manchester United. Halvseg match tycker jag allt. Men har varit för glad för att sova.


Nu blir det iaf sängen och sova en stund. Imorgon blir det ju jobb och sen kanske flytta in mer saker till lägenheten. Ska försöka hinna få in några kort från den nya lägenheten. Visserligen blev korten inte för bra, men dom får väl duga så får jag ta kort med digitalkameran någon dag..

Tack för alla kommentarer jag fått.. Sånt uppskattas.
Btw. Har gått från cirka 10 unika besökare (igår) till nästan 800. Beror på tävlingen men jag hoppas jag får behålla alla somm varit inne.

Nu ska jag rasta kudden men återkommer med bilder och lite annat kul imorgon. Godnatt på er!


En onsdag special!

Denna dagen började som alla andra. Började med att man steg upp, åt frukost, duschade och åkte till jobbet. När man var helt slut efter jobbet blev det att flytta in lite kartonger till den nya lägenheten. Jobbigt att gå i 4 trappor upp med alla grejer. Direkt när vi var klara med det var det träning som gällde.. 88:ornas gäng som jag spelar i förlorade som vanligt. Vi spelade ju trots allt bra.  Efter träningen var det att hämta Sandra sen skulle vi åka och handla.. Nu satte jag mig ner vid datorn, kollade runt på olika bloggsidor och självklart loggade man in sig på MSN. Sitter man med sandra i soffan och kollar på Room Service då jag ser att jag fått mail från Kenza. Tänkte att hon skulle tacka för visat intresse i hennes tävling (där man kunde vinna en mobiltelefon från 3). Men när jag öppnade mailet så stod det "Grattis". Så läste man vidare så såg man att jag hade vunnit :) Om jag blev glad så blev Sandra överlycklig. Hon studsade runt i rummet som en gummiboll. Haha, jag skrattade så jag tjöt. Har nog aldrig sett henne så glad... Om ni har missat Kenzas blogg så finns den på denna adressen : http://kenzaas.blogg.se/ .

Så nu ska jag sitta och bara njuta en stund och låta det sjunka in.. Som alla andra vinner man sällan några tävlingar. Men jag kommer inte behålla den själv, jag kommer ge den till Sandra som julklapp. En julklapp från Kenza och mig :) För övrigt kan ni gärna läsa hennes blogg: www.saandrras.blogg.se

Nu blir det lite mys i soffan. Hinner nog med ett inlägg efter jag kollat på fotbollen ikväll.

På återseende! Hej!


"Ingen reklam, tack"

Sådär ja, nu var soffan på plats i lägenheten. Eller, plats och plats, den ligger där omonterad i med att vi var tvungna att montera ner den för att få ner och upp den i lägenheten. :) Till hjälp hade jag robin och även samuel som lånade ut sin bil. En stor eloge till de grabbarna.. Stånk och stön var det när vi skulle få ut soffan från deras lägenhet. Men när vi monterade ner den gick det smidigare.. Sen hjälpte Emmelie och Lena till med.. Emme som "bilvakt" och Lena som "stånkare". :)

När vi kom till lägenheten hade dom satt dit mitt namn på dörren. FETT COOLT! Det kändes rätt mäktigt faktiskt. Har aldrig haft en "egen" lägenhet. Har ju varit lite halvt inneboende hos sandra innan. Men nu blir det en egen 3:a.. Känns väldigt tufft. Har lite bilder.. Men dom får jag nog lägga upp i ett inlägg lite senare.. Kanske om en kvart.

När vi väl kom in i lägenheten så märkte vi att dom hade börjat lägga golvet.. 1/3 var redan klart.. :) Blir så grymt glad när jag såg det. Vi räknar ju med att flytta.

Har ni tänkt på att många lägenhetsdörrar har en lapp uppsatt: "Ingen reklam, tack" .  Det jag ska göra är att sätta upp en lapp med: "Mer reklam, tack" . Vi har ju en kakelugn så vi måste ju ha lite starteld.. Haha, undrar om brevbärarna blir förvånade om dom ser en lapp med "Mer reklam, tack". Vi får väl prova och se om det blir någon förändring i antalet reklam.

Nu ska jag lägga över lite bilder från telefonen och förhoppningsvis så kommer de bli fina..
På återseende! :)

Hektisk dag!

Hej!
Efter en stunds inaktivitet har jag nu återuppstått. Massa grejer som har hänt och det är svårt att få tiden att räcka till.
En liten resumé av vad som har hänt kanske skulle sitta på plats.. I fredags var det julbord med jobbet. Rätt skoj men maten var väl inte den bästa jag har ätit. Om man jämför andra julbord jag varit på. 3/5 med snudd på överbetyg. Sen efter det var det ugång. Det får nog också 3/5 med snudd på 4.
I lördags var det seeegt med stort S.. :)
I söndags var det döma och fixa iordning i lägenheten, dvs städa, tvätta och packa..
Igår var det jobb och sedan beställde jag även en dator :) Usch, längtar som tusan efter den. Förhoppningsvis får jag den nästa vecka..
Idag har jag lagt ut en annons på blocket. Behöver sälja min soffa då vi flyttar om cirkus en vecka..
http://www.blocket.se/vi/14499682.htm (sandra som har skrivit annonsen).
En fin soffa som vi köpte för 7.195 kr i juni. Bara att höra av sig om intresse finns.

Sådär ja, nu är vi i nutid..
Idag har det varit en och kollat på soffan så vi får se om det blir någon affär.
Om 5 minuter ska jag hämta mamma, hon ville kolla på en julgran. Så ska vi se om Samuel svarar sen vid 6 för då ska jag kolla om jag får låna hans bil.. Sen ska vi hämta sandra kl 19.10 sen efter det blir det raka vägen att hämta den nya soffan som vi köpt. Hmm, Pust, Stånk och Stön. Kommer bli en hektisk kväll..

Nu ska jag hämta mamma, skriver sen.. Eventuellt blir det några bilder på den nya lägenheten.. Före och efter bilder hade inte varit fel :)
PÅ återseende, HEEEEJ!

Tjoohoo!

Hej!
Dålig uppdatering har det varit på sistone men det hindrar mig inte att läsa andra intressanta bloggar. En av mina peronliga favoriter (http://kenzaas.blogg.se/) har en tävling där man kan vinna en mobiltelefon. :) Fint gjort att skänka bort en telefon såhär vid jul. Den chansen får man inte missa utan jag kör min motivering. Det får bära eller brista..


Jag tycker att jag ska få en telefon därför att....

.... Jag sparar pengar till en utbildning och kan därför inte unna mig vad som helst. En utbildning är inte gratis och det behövs mkt pengar. Pengar som jag inte har och som kommer att ta år att betala (om jag kommer ta studielån).
Dessutom ska jag flytta till en lägenhet med min flickvän som är den mest omtänksamma personen i världen. Så alla pengar kommer gå till inköp till lägenheten för att göra henne till freds. Därför finns inte pengar till mycket annat än möbler och heminredning, för man vill ju trivas i en lägenhet.  Mitt i allt detta "flyttkaos" skulle en mobil pigga upp, kanske kan till och med Sandra ta en paus mitt i allt stök (så får jag själv vila lite eftersom jag får bära de tyngsta grejerna).

Det var allt för mig! På återseende!

Och svärmor.... Det är inte fredag idag ;)

Länken till tävlingen:http://kenzaas.blogg.se/1196859776_tvling.html

NI som har funderingar om bloggen kan gärna maila mig : [email protected]
Ps. Gäller även dig Kenzaa ;)


...

Som ni ser har Robin gjort en ny och fräsch header till min blogg. Tackar och bockar för denna..
Har lite toligt att berätta men tar det imorgon då jag ska sova nu hade jag tänkt.. på återseende..! Hej!

Müde!

Idag har tränat fotboll. Var grymt jobbigt idag.. :) Sen bar det av till ishallen där jag skulle döma U-16.
KHK vann med 8-3 så det var ingen jätte spännande match att döma. Så nu är jag nästan nyss hemkommen. Har ju kelat Molly en stund med :)

Nu är jag grymt trött och ska laga lite mat också. Hmm, detta kan inte bli bra..

RSS 2.0