Gaaaah!

Känns bara som man jobbar jobbar 24 timmar om dagen. Känns bara som man sover när man är hemma. Eller ligger man helt däckad i soffan..

Jobbet idag har varit rätt skoj faktiskt.. Har haft mkt att göra så tiden har bara sprungit iväg.

Nu håller jag på att fixa lite i lägenheten. väntar på att sandra ska komma. Molly är hur go som helst :)

Nu ska jag köa och hämta sandra :) hej hej!

Dålig uppdatering!

Jao då sitter man här en måndagskväll precis hemkommen från jobbet. Idag har det varit inryck för drygt 100 värnpliktiga. Så man jobbade i 13 timmar idag. Kanske inte så kul. Snarare drygt som in i baljan. Från klockan 7 till lunch som var kl halv 12 hade vi 5 värnpliktiga. Så idag har vi mest suttit och pratat. Iaf på förmiddagen. På eftermiddagen började dem droppa in en efter en. Och nu i slutet kom sista tåget från Stockholm och då blev det iaf lite fart på att. Men det ska nog bli bra för dom ändå.

I helgen har det varit fullt upp som vanligt. I lördags tränade jag för första gången på länge. Fotboll alltså, och det var verkligen jobbigt. Man tappar i kondis fruktansvärt snabbt. Så det får nog bli något löp-pass i veckan :) Om man nu orkar det..  Sedan var det hem tilll sandras mormor som fyllde år. Där åt vi god mat och då slapp man ju laga eget käk, och det är aldrig fel :D

På kvällen skulle Sandra ut så dom skulle till en tjej och förfesta. Men plötsligt orkade inte hon ha fest så då fick tjejerna dra hem till oss i vår lägenhet. Så jag begav mig till Fredrik för att spela lite XBOX 360 och softa lite. Det var mkt trevligt, länge sedan man träffade honom. För övrigt kan jag tillägga att jag slog Fredrik i 2 FIFA matcher. :) av 4 :) så där var det jämt. Men i NHL gick det som det gick så vi behöver inte gå in på detaljer.

Sedan var klockan mkt så jag fick bege mig hemåt. Där var tjejerna i full fart. Dem var iaf högljudda även om inte stereon hade mer än 2 pluppar i volym. Dem hade nog ställt in volymen på sig själva på 25 eller något sånt. Men de var iaf trevliga så det var kul :) Vad kan man förvänta av 4 tjejer? ( Nu tänker jag på snacket och ljudvolymen så ta inte illa upp :) )

Sedan var det söndag och jag skulle döma i Olofström. Och när jag väl om hem efter 7 timmar hade hela dagen gått och jag var helt slut.

För övrigt kommer jag rapportera hur det går för Karlskrona Hockey Klubb ( KHK ). Igår blev det vinst med 10-2 mot Osby hemma. Såg första perioden, ett väldigt bra spel från KHKs sida och de ledde med 5-0 när jag gick.

Nu är det att varva ner innan man ska sova..

När man kom hem idag hade sandra dessutom städat och tvättat. En stor stjärna till henne :) Inte helt fel att komma hem till.. Underbart!

NU blir det lite tv och plocka undan den sista tvätten. Ha det bra! Hej...

Karlskrona HK - Kallinge/Ronneby IF

Ja idag var det derby mellan KHK - Krif.

Som väntat blev det vinst för KHK med 3-1.

Matchen var rätt seg så är rött trött. Mer kan ni läsa på www.blt.se .
Eller gå in på www.khk.se .

NU ska jag kolla på Myggan.! Hoj!

Helgen

Helgen har varit naajs - not.... Igår var det DM för U-13 i hockey. Där var man domare. Var hemma vid halv 9. Så hade dömt hela dagen. Från kl 10.30 - 20.30 , så 10 timmar spenderade jag i ishallen. Jovisst var det skoj men på sin lediga tid vill man  kanske spendera sin tid på något annat. Men det är ändå rätt kul att döma.

Vad har man gjort idag? DÖMT, U-15 som huvuddomare. Första matchen som HD. Gick faktiskt finemang. 5-4 till KHK, så det var en jämn och spännande match att döma.

Nu ikväll blir det att softa till datorn och tv:n.

Ha det najs!

Zlatan och Molly

Här är ett klipp på 2 livrädda katter.

Bra, Bättre, Bäst.

Nu är jag bättre så imorgon blir det nog att jobba. Länge sen jag hade såhär tråkigt.. Men det kommer säkert bli mkt roligare att jobba.. :)

Men vi får se hur jag känner mig imorgon bitti..

haha

La nyss upp en film om hur man gör katter trötta på YouTube. Ta gärna en look.Sjukling...

Idag är man sjuk.. Så jädra boring att vara det.. Inte orka göra någonting bara ta det lugnt..

Men ändå åker man på att städa ;) Sandra tvingar mig.. Men det är saker som måste göras så det är bara att bita i det sura äpplet..

Nu ska jag städa lite.. Hoj!

Boring....

Denna dagen har varit så förbaskat tråkig. Vad ska man göra en dag som denna? INGET!! Den är ju typ slut nu. Varför jag är så negativ? Först har man ju jobbat och sedan hem och vila en stund. Sedan var det ju givetvis dags för möte. Jippie. Nej och nu är den slut..

Men imorgon blir det ös. Då ska jag kolla på en film och dricka några cider. :) Får se om det blir ändrade planer eller vad som händer. Men men..

woooho!

Nu har vi hämtat och installerat sänggaveln/nattduksbord. Svårt att förklara så jag lägger ut en bild istället :)

Inget nytt jag har att säga...

image7

Vad kan man säga?

Alla tankar bara virvlar runt i huvudet... Jag blir så besviken på hur grymma och totalt efterblivna folk kan vara.. Dela ut flygblad som talar om att man ska ut med slöddret. Dvs moppegänget... Så tragiskt att folk som inte ens är inblandade ska lägga sig i och avgöra hur det här ska sluta. Ge er.!

Var även och kollade Simons lunar och jag var nära att tappa hakan. Jag läste kommentarer såsom : haha, rätt åt dig och massa sådana kommentarer. De inläggen var grövre än det jag skrev här. Vad finns det i huvudet på folk nuförtiden? Då går ju hissen inte ända upp på de personerna. Hur kan man sjunka så lågt? Så att man skriver sådana inlägg. Nej fy! Det är ju en Minneslund för Simon och inte en plats där man kan skriver sådana saker. I minneslunden ska du hedra Simon och visa respekt. Många som inte gjort det vilket jag tycker är en skam.

Jag kände inte Simon men jag hoppas att han har det bra där han är och att detta sjuka samhälle kan blomstra och bli normalt igen.

Nu ska jag köra till Ronneby och köpa en sänggavel. På återseende.!

Mogge88

Mordet i Rödeby

USCH!

När man kom till jobbet i lördags så får man höra att 2 killar har blivit skjutna i Rödeby. Jag blev helt paff, jag har ju bott i Rödeby i nästan hela mitt liv (förutom de sista 3 månaderna). Det är helt sinnessjukt. Jag hade hellre sett att Aftonbladet skrev om något roligt som hänt i Rödeby. Istället får man läsa att 2 killar har blivit skjutna och att den ena även dött. Så ofattbart att det händer i denna lilla byn. Tragiskt att en familjefader är tvungen att skjuta 2 personer för att få stopp på allt. Gänget hade ju tydligen trackat dem i flera år. Vad har polisen gjort i flera år? Ja, det kan man ju undra. De har ju fått flera telefonsamtal från familjen men endast nonchalerat samtalen. De skulle istället tagit tag i saken från första början så hade det här aldrig hänt.

Ni har ju säkert läst tidningarna... man kan se på det från 2 olika perspektiv. Det ena från mannens sida och den andra från gängets sida.

Mannens sida: Om någon har trakasserat ens familj i åratal så någn gång rinner bägaren över. Om någon kommer in med träpåkar på din trädgård och du känner 1000 olika känslor på samma gång så förstår man faktiskt mannens reaktion. De hade ju trakasserat dem och mannen blev antagligen rädd och arg och kunde inte behärska sig. Då slår det slint i huvudet.

Gängets sida: Jätte sorgligt att pojken är död men vad gjorde dom däruppe från första början? Hade dom inte muppat sig hade detta aldrig hänt. Nu känner sig gänget nedstämda och ledsna för vad de förosakat. Hade gänget resonerat att "Alla människor är lika mycket värda", hade detta inte hänt. Oturligt att Simon var med för första gången och något sånt här händer.

Det jag menar är att det inte enbart är pappans fel att en pojke är död och den andra har allvarliga skador. Utan det finns 3 st parter som är ansvariga för detta Familjen, Gänget och Polisen. Det är ju verkligen det så det finns inte mer att säga. Nu tog pappan lagen i egna händer men frågan är om många andra inte gjort liknande saker.

Det var allt jag hade att säga om denna tragedi.Vid pennan, Mogge!


Inventera...!

Imorgon blir det inventering.! Jiiihaaa! ska bli så underbart tråkigt. Orkar inte ens skriva nu.

Kollar just nu på Boston Tea Party. jädra roliga killar Fredrik och Filip :)

Hoke hade kommenterat om mina tv-vanor. Men jag tycker dom är najs :)

Nu är det sova. ha det bra

Tjoooho!

Ny mobil på g. :) Ni kanske tror jag är bålrik som kan gå och köpa allt jag ser. Men faktum är att jag får mobilen om jag förlänger mitt abonnemang. Har haft den i 2 år nu men nu börjar den strejka allt oftare.. Det passar utmärkt med en ny mobbe då :)

Idag har det varit rätt drygt på jobbet. Det enda vi gjort är att inventera massa saker. Nu får man ju även jobba helg och då är det självklart ännu mer INVENTERING!! fy fasen alltså. Det är hur tråkigt som helst. Men men, inget att göra åt.

På fredag blir det att fira 5 år med sandra :) woohoo.. Det blir väl att gå ut och äta eller något liknande.. Kommer säkert bli jättegott. Yummie :)

Nu blir det Grey's Anatomy.. C YA!

image6

Här är teeeefen btw :)

Ny teeefee!

Woohoo. Häromdan köpte jag och sandra ny teve. En liten fin 37 tums tv. Märket kanske inte är det ledande men det är mkt finare bild än jag vågat hoppats på. :) Nog det bästa köpet jag gjort i mitt liv :) Sandra är med nöjd (tror jag).

Idag har det varit varmbadhuset med några grabbar från goifet. Mkt skönt och lugnt :) Bubbelpoolen var vassast.. Den var riktigt naaaajs :) Bastun helt ok också. Nu blir det poker och softa. puss

RSS 2.0