Mogges fredagsfräckis v09.!

I stadens park hade det stått två statyer, i evigheter verkade det som, mitt emot varandra, en manlig och en kvinnlig. En dag kom en trollkarl fram till dem och sa:
- Ni har nu stått här i 200 år, så jag ska vara snäll och förvandla er till levande människor i 30 minuter. Men kom ihåg - det är bara 30 minuter, så använd dem väl.
Trollkarlen svängde med sitt trollspö och de två statyerna försvann bakom närmast buske, där det hördes fniss, skratt och lite annat med. Efter femton minuter kom de tillbaka alldeles utschasade och trollkarlen frågade varför de inte gjorde det en gång till eftersom de fortfarande hade femton minuter till godo. Då vände sig den manliga statyn mot den kvinnliga och sa:
- Ok, men den här gången håller du duvan och så skiter jag på den!


Hallo Hallo!

Dienstag heute! Ja, då var vi framme på veckans andra dag - Tisdag! Har varit dåligt med bloggandet pga tidsbrist. Tiden har sprungit iväg och idag kom jag äntligen ifatt den.

Vad hände i lördags?
Kvällen spenderades hos henke ( www.henkeback.se ), där även stefan ( www.relox.blogg.se ) fanns. Vi hade skoj som tusan även om jag förlorade när vi boxades. Ja, vi boxades ju inte på riktigt utan vi spelade XBOX 360. Spelade även lite guitar hero, där var jag iaf någorlunda bra :) eller har jag fel ? iaf så var det en trevlig tillställning som jag gärna gör om.

I söndags spelade jag match mot KFC. Gick väl hyfsat bra, förlust med 2-1.

Igår tränade jag och lagade lite mat.

Idag har sandra gjort tacos och jag har klippt mig. Inte det roligaste inlägget jag har skrivit i min blogg men det kanske blir bättre en annan dag. Torsdag är det iaf match igen :)

Nu blir det sängen. Är ruskigt trött :S Så sovgott.. Natti

Boro/Vetlanda ville inte bjuda upp!

Boro/Vetlanda var på besök utan att bjuda upp till dans. KHK vann enkelt med 3-1. Det kändes som stämningen var lite avslagen från första stund. Det räckte dock med 11 sekunder för Boro/Vetlanda att göra 1-0. Sedan var det KHK för hela slanten! Kolla gärna KHKs hemsida. www.khk.se

Jag avslutar och återkommer med mer info imorgon. Njut av fräckisarna istället ;)

Mogges fredagsfräckis v08.!

Här kommer Mogges Fredagsfräckis vecka 8!

Fyra direktörer sitter på en restaurang och skryter över hur framgångsrika deras söner är.
- Min son är en duktig byggmästare, säger den första. Han är så rik att han nyligen byggde ett hus åt sin älskarinna.
- Min son är en duktig bilhandlare, säger den andra. Han är så rik att han nyligen skaffade en ny Mercedes till sin älskarinna.
- Min son är en duktig börsmäklare, säger den tredje. Han är så rik att han nyligen köpte en otrolig massa aktier till sin älskarinna.
- Jag vet inte om jag kan vara så stolt över min son, säger den fjärde. Han är bara en enkel frisör, och dessutom är han bög. Jag vet inte hur han bar sej åt, men nyligen fick han ett hus, en ny bil och en faslig mängd med aktier av sin älskare!

När vi ändå är inne på ämnet kör vi en bonus-fräckis!

En liten pojke kommer hem väldigt sent en kväll. Hans far blir mycket förgrymmad då pojken egentligen skulle ha varit hemma för flera timmar sedan, så han ber sonen att förklara sig.
- Far, jag har haft min sexdebut.
Då smalt fadern och sa med sin mjuka stämma:
- Det är OK, kom hem när du vill, och om det är någonting du undrar över så vet du att det bara är att fråga.
Sonen och fadern gick och la sig. Senare samma kväll väcker sonen sin far och frågar lite tyst:
- Far, hur länge ska man ha ont i röven efter att ha gjort det första gången?

Blod, svett och tårar

Denna vecka har gått grymt snabbt, har inte ens hunnit/orkat skriva blogg men nu är jag här igen!

Vad har hänt denna vecka då?
Jag har hunnit träna, träffa mormor (som opererat sin höft) och kollat fotboll.

Vad händer imon?
Imorgon är det jobbet. Sedan ska jag tvätta, kanske inte så roligt på en fredagskväll men har inte haft någon tid för att tvätta. Sedan är det ju kvällens höjdpunkt! KHK kvalar till div 1 i hockey! Det ska bli jävligt kul att se. Fullsatt blir det nog med största sannolikhet. Minst 3500 personer samlade i den relativt nya Telenor Arena Karlskrona. Andas jag in riktigt djupt kan jag känna lukten från ishallen. Imorgon blir det verkligen blod, svett och tårar.

Imorgon väntar också Mogges fredagsfräckis. Måste sätta mig och spåna på en fräckis med ;) Vissa tror att jag inte hittar på dessa själv. Men det gör jag!

Så hörs imon!

Lörtag!

Idag är det lördag och man är ledig från jobbet. Vad har man då gjort idag? Jo, körde ut Sandra och Feffe till jobbet för att sedan åka hem och städa. Det var rätt skönt att göra något innan träningen så man inte sover bort hela dagen. Sedan var det att åka till träningen. Vilket underbart väder det var idag..

Men nu blir det poker med grabbarna.. Även om man Sandra blir lite sur.. men det får man ta :)

Så hörs imon!

Mogges fredagsfräckis v07.!

Det var en gång en pappa som var lastbilschaufför. En dag så hade han med sej sin 5 åriga son på jobbet som skulle få åka med i lastbilen. När pappan skulle backa ut med lastbilen från parkeringen så körde han in i en stolpe.
- KUK! vrålade han rätt ut.
- Vad betyder det? undrade hans son.
- Eh... eh... lastbil.... ljög pappan.
På försök nummer två så råkade han backa in i stolpen igen.
- FITTA! vrålade han rätt ut.
- Vad betyder de? undrade hans son.
- Eh... hm... grind. ljög pappan.
På försök nummer 3 backade han in i stolpen igen. Och nu var han verkligen jättearg och irriterad.
- MEN JÄVLA HORA! vrålade han.
- Vad betyder de? undrade sonen.
- NUNNA! ljög pappan.
På fjärde försöket lyckades han äntligen backa ut med lastbilen och åka därifrån. När dom var framme till ett ställe där dom skulle hämta lite saker så var det en grind som var stängd. Och lat som pappan va så orkade han inte gå ut och öppna grinden. Så han sa åt sin son att göra de. Sonen orkade inte heller, men fick just då syn på en nunna som gick förbi alldeles utanför på trottoaren. Så han vevade ner rutan och vrålade:
- JÄVLA HORA! JÄVLA HORA! Vill du vara så vänlig att öppna fittan så att pappa kan köra in med kuken?!


Alla <3 dag!

Sandra är för underbar. Hon hade köpt rosor och ställt på bordet, något jag inte ens märkte. Kändes dumt, haha. Jag trodde jag skulle slå igenom med mina vaniljhjärtan. Men jag var blek i jämförelse med henne.

Du är underbar!!

Hepåre!

Haha, hittade en jävulskt rolig grej. Vi brukar alltid köra den på jobbet! Det är nog så det hörs när vi jobbar.
Från sällskapsresan.


soft

Då var det torsdag och näst sista dagen på jobbveckan! Vad underbart det är, slutar ju klockan 11 imorgon. Har jobbat mellan 7 och halv 5 hela veckan så jag får flexa imorgon.

Just nu sitter jag och lyssnar på lite go musik. Så skönt att bara varva ner efter träning och en hård vecka! Det finns inte så mkt att göra på datorn längre.. Allt känns så tråkigt.. Funderar på att spela lite cs.. hade varit rätt kul nu när man inte lirat det på länge.

Imorgon blir det att tvätta när man kommer hem :/ men det är inte så mkt så det kommer nog gå bra :)

Hittade en gammal jefla låt på youtube, kommer ni ihåg den ?




Återkommer med fredagsfräckisen imorgon. På återseende!

Tisdag - värre än måndag!

Vilken pissdag detta har varit. Usch och fy! Nej, imorse skulle jag nog bara stängt av mobilen och gått och lagt mig igen. Jobbet var jag inte sugen på för 5 öre. Det spelar ingen roll hur tidigt man sover, man är lika trött för det. På jobbet var det segt och sen får jag reda på att sandras föräldrars katt, Missan, ska avlivas. Inget kul alls, men fanns dock inget att göra åt det. Hon bajsade och kissade överallt i lägenheten hela tiden.

Efter jobbet var det att åka ut till Team Sportia där jag provade fotbollsskor och ett par ljumskbyxor. Medan jag gjorde det åkte sandra till Rödeby för att hämta kattburen. Sen när jag var klar åkte vi till McDonalds och köpte 3 cheeseburgare eftersom jag inte hann käka.

När jag kom hem så var det dags att hämta Missan. Så jag, Emmelie och Lena åkte ut till veterinären medan sandra skjutsade Uhle till fotbollen. Det kändes inte så farligt när vi väl åkte men när vi kom till veterinären kändes det bara tomt. Man kände sån medkänsla för missan. Men jag tror ändå att hon kommer få det bättre där hon befinner sig nu. Nu när allt har lugnat sig lite så upptäckte jag hur obehagligt det var. Men det fanns dock inget att göra åt det så jag tycker Lena tog rätt beslut. Bättre att göra det direkt istället för att dra ut på det. Missan kommer vara saknad även om man inte märkte av henne så mkt. Vem ska nu Zlatan bossa över ? Vem ska nu vara den som sover på Emmes säng ? Många frågor, svaren får tiden utvisa.

Men jag anser att Missan har det utomordentligt bra där hon är nu och ligger där och vakar över oss (det känns så, har ju trots allt varit 5 år med henne).

Min mosters katt dog igår, påkörd av en bil när den blev jagad av en annan katt. Hugo, min kusin (5år), hade varit helt förtvivlad. Truls hann inte ens bli ett år. Det känns hemskt men världen är inte rättvis!

Vi får hoppas morgondagen blir bättre. En positiv sak med denna dagen är ändå att Mormor som opererats idag mår bra. Det är alltid något som lyser upp den mörkaste dagen...

Måndag... Suck..

Tjoho!
Då var det måndag och man steg som vanligt upp, trött efter helgen, för att gå till jobbet. Det var iförsej en skön promenad till jobbet men det kan inte upphäva tristessen att jobba. Iaf var dagen rätt lugn tills steffo sa till att jag hade halv 5 veckan. STÖN!! Hade totalt glömt bort att jag jobbade sent denna vecka. Men på fredag får jag min belöning. 7-11 är inte helt fel att jobba. Synd bara att inte Sandra också är ledig den dagen för då hade man kunnat göra något roligt tillsammans.

När jag kom hem var Molly alldeles kelen, så jag låg och kliade henne en halvtimme i soffan. Mkt mysigt när hon är sån. Sen tröttnade hon på att ligga och gosa så hon gick iväg. Efter en stund började hon skrika. Hon ville ha uppmärksamhet så det var bara att gå och kolla till henne. Då skulle hon plötsligt börja springa full fart i hela lägenheten. Så medan Molly löpte amok så gjorde jag några rostade mackor med ost.

Nu satte jag mig ner för att kolla runt lite på nätet. Nu slutar Sandra snart jobba och jag ska alldeles strax träna. Känner inte för att träna alls idag.. Men men, det får gå ändå..

Efter träningen blir det laga mat och sedan ska jag bara ta det lugnt. Återkommer imorgon. Ha det bra!

Skitröv!

Ja då var man hemma igen efter en lång dag.Först lite middag hemma i rödeby och sedan kalas hos farmor. Där var det väl inte för kul. Det enda som var kul var när farfar tyckte att Tomas Brolin var en skitröv. haha, vad jag garvade när han sa det.

Nu orkar jag inte blogga mer utan ska istället krypa till sängs.. Men vi hörs imorgon om lägesrapporten. Natti!

Söntag!

Hej!
Skrev nyss ett långt inlägg men det försvann! Blir så sur när det händer, det händer ju titt som tätt. Jaja, ska inte vara negativ.

Idag var det segt att stiga upp :/ hade velat ligga kvar hela dagen. Men saker som måste fixas så det var bäst att stiga upp. Idag ska jag och sandra äta middag hos mamma och pappa. Sedan ska allihopa åka ner till farmor som fyller 75.

Satt och kollade lite på youtube. Helsike vad mkt man kan hitta där. Undrar hur många timmar dom har övat på detta ? Någon som vågar gissa? :P

Gammal statistik!

Satt och kollade runt lite. Hittade lite info om när jag lirade hockey. Det finns fasen det mesta på internet.
Om ni har lust kan ni ju kika in länken här http://www.eliteprospects.com/player.php?player=4414
Alltid kul att kolla på sånt. Nu kollar sandra på one tree hill och jag sitter och spelar lite poker.. alltid kul när det går bra, mindre roligt när man förlorar.

Sitter även och lyssnar på POPCORN. Länge sen man hörde den låten och den var fortfarande lika underbar :D

Nu ska jag försöka koncentrera mig på liret lite :)

Vem är jag ?

Då var det dags för en liten presentation av mig själv... Kanske inte så kul men det är ju bra om man vill veta vad jag är för en filur. VI kör lite kort fakta, sen får vi se hur det blir.

Namn: Daniel Blom
Smeknamn: Mogge
Ålder: 19
Bor: I en 3:a i Karlskrona med Sandra och katten Molly
Yrke: Förrådsman (Försvarsmakten)
Intressen: Spelar fotboll i Lyckeby Goif ( www.lyckebygoif.com ), spenderar tid vid datorn och lite annat.
Bloggen handlar om: Allt man kan tänka sig, från mitt liv till mogges fredagsfräckisar.

Bakgrundsfakta:
Jag ploppade ut halv 12-tiden den 18 april 1988. Växte sedan upp i världens metropol, Rödeby. Min familj bestod av Mamma Helen, Pappa Denny och lillebror Niklas. Spelade fotboll och ishockey. Började på Rödebyskolan där jag var en liten ligist. Växte så det knakade och vips hade jag börjat på friskolan galären (högstadiet). När jag gick i 8an träffade jag min nuvarande flickvän Sandra. Det håller i sig ännu och det var över 5 år sedan vi träffades. Efter jag slutat 9an började jag på gymnasiet där jag läste Samhäll - Ekonomi. Det var mycket att göra så därför fick jag sluta spela ishockey. Hann dock spela tv-pucken 3 (!) gånger och även vinna mot HV 71, i en halvfull wämöhall. I april -07 förlovade jag och Sandra oss =). Sedan förflyttar vi oss till Juni då Sandra fick en lägenhet på pantarholmen, 5 min gångväg från stan. Det var en 2:a så jag "flyttade" med. Himla mysigt att flytta hemifrån, men det medföljde ett stort ansvar. Man ska städa, diska och fixa massa saker, men det är det definitivt värt allt slit.
15 juni tog jag studenten. Woohooo! Det var bland de roligaste dagarna i mitt liv. SPE3E ftw.! Några dagar senare skaffade vi molly.


I augusti åkte jag och Sandra på en resa till Grekland. Var där en vecka och det var kanon skoj! Efter vi hade kommit hem började jag jobba som förrådsman på gula kvadraten inne på försvarsmakten. Där har jag varit sedan dess och har anställning Maj ut. Tror det täcker rätt mkt av mitt liv.

Framtiden:
Tänkte plugga tills hösten så ska försöka skaffa mig ett sommarjobb tills jag börjar plugga. Tänkte läsa ekonomprogrammet i ronneby (högskola).

Är det något annat ni undrar över får ni gärna lämna en kommentar så svarar jag :)

Nu blir det att kolla på sällskapsresan eller något annat skoj.

Ha det bra! mvh "Mogge"


Glömsk!

Då var det äntligen helg och man gör sig iordning för träning. Glömde givetvis väskan på jobbet så man får ta sig en runda dit innan träningen. Hade ju sparat lite tid om jag tagit med den igår, men det kan inte hjälpas nu.

Så vad händer idag då? Nu är det snart dags för träning och lite senare blir det väl att laga lite god mat tillsammans med sandra. Jag är riktigt sugen på lövbiff och lite potatiskrocketter (akta stavning). Sen lite sallad och någon god sås.

Ikväll tänkte jag även köra en liten presentation för alla nytillkomna läsare, även gamla. Nu blir det att packa det som ska med till träningen och sedan bege sig till jobbet på en lördag. USCH!

Vid pennan, hrrmm tangentbordet - Mogge

Singing Bee

Ja, då har det varit nypremiär av Mogges fredagsfräckis! Själv tyckte jag den var rätt najs, men det är er jag ska underhålla med mina fräckisar så det är ni som får bestämma det.

Plötsligt har allt blivit så mkt roligare. Nu syftar jag på bloggskrivandet och inget annat. Men det gäller att hålla i det annars tappar man alla läsare. Det är ju roligare att skriva ju större publik man har...

Idag pep mobilen 05:45 och jag var knappt vid medvetande. Efter 25 minuter hade jag snoozat klart och steg upp. Iväg till jobbet där det var jefligt drygt idag. Vi gjorde inte för mkt utan stod mest och snackade. Särskilt med steffo, som för övrigt skaffade sig en blogg idag (länk kommer senare). Efter jobbet var det hem och fixa en fredagsfräckis. Resultatet av den har ni redan sett. Sedan hade jag fått i uppgift av sandra att städa så det var bara att lyda order :) Så satte på lite musik och började städa. Klockan gick och det var dags att hämta sandra. Vi åkte och slängde lite skräp och sedan var det hem till hennes föräldrar som gällde.

Där kollade vi lite på reprisen av Singing Bee ( tv3 ). Det var en tjej, eller kvinna kanske man ska säga, som var väldigt duktig och tog hem maxpengarna på 50 000. Själva programmet tycker jag är lite löjligt i sig, stå och dansa och försöka sjunga rätt. Herregud, det var som ett vuxenprogram av Amigo. Ni kommer ihåg det programmet på   
1:an där programledaren tjoade och tjimmade för publiken som max var 12 år. Så tycker jag om singing bee.

Efter det var det att köra till McDonalds och käka lite. Inte så sugen på att laga mat när man städar. Nu har vi precis städat klart och klockan är "bara" 9. Men det är skönt för imorgon vet man att det inte kommer bli något fix alls :)

Imorgon kommer det bli en grundlig presentation av mig :) Kanske inte så intressant men om det finns nya läsare så kanske det är bra med en presentation. Nu blir det att lyssna på musik och kanske ett parti pååååker! Vi får se vad som händer.

Puss&Kram

Mogges fredagsfräckis v06.!

Ja, då var det fredag och dags för Mogges fredagsfräckis! Så det är bara att njuta för själv ska man börja städa.! Återkommer lite senare ikväll.

En dvärg satt i bastun på simhallen när en JÄTTELIK man kom in. Denna var utrustad med en jätteslang och dvärgen satt bara och gapade.
Mannen tyckte att situationen var något pinsamt och tänkte att han borde presentera sig. Sagt och gjort, han stegar fram mot dvärgen och presenterar sig:
- Turner Brown.
Dvärgen svimmar på fläcken! Mannen blev orolig, stänkte lite vatten i ansiktet på dvärgen som snart kvicknade till.
- Vad hände? sa mannen. Efter att jag sagt mitt namn, Turner Brown, så svimmade du!
- Turner Brown? sa dvärgen. Jag tyckte att du sa Turn Around.


Wooho! Back on track!

Efter en tids uppehåll är Mogge tillbaka, starkare än någonsin! Med nytt utseende, härligare inställning och fräckare fredagsfräckisar! Ska dock inte ta åt mig all ära utan måste tacka MissMimmi ( http://missmimmi.blogg.se/ ) för den utsökta designen på sidan. Jag visste hon gjorde fina designer men inte att hon gjorde underverk!

Så med ett nytt ansikte på bloggen kommer jag antagligen bli aktivare då det har varit riktigt horribelt på sistone. Ett inlägg om dagen ska inte vara omöjligt. Dock måste det påpekas att vissa dagar händer det inte alltför mkt och inläggen kommer bli därefter.

Imorgon är det stor premiär för Mogges Fredagsfräckis! Premiär och premiär, En liten smygstart har det ju varit innan men nu kör vi igång på allvar. På lördag lägger jag in en presentation av mig själv vilket jag aldrig har gjort innan på bloggen (om det nu är någon nytillkommen läsare).

Jag ska nog tänka på refrängen då jag ska stiga upp om 8 timmar. Men som sagt imorgon blir det en fräckis och så småningom en presentation.

Mvh Mogge - Starkare än någonsin!


..

Angående min nerläggning av bloggen kommer jag nog ändra mig lite :) Kommer dock ta ett kort uppehåll så man får fart i tangentbordet igen :)

Vi får se när jag tar tag i det igen.. Som senast tills nästa fredag...

Men som sagt nu blir det sova...


.

I med att jag inte orkar skriva blogg kommer jag därför lägga ner bloggen. I brist på läsare och motivation kommer detta inte som någon överraskning direkt.

Jag vill tacka för mig, har varit kul när jag väl har skrivit.

Om intresse och motivation finns kommer jag fortsätta skriva om ett tag igen.

Mvh Mogge

RSS 2.0