Naaajs!

Idag har det varit en härlig dag! Efter jobbet var det full fart till träningen :)
För övrigt var träningen verkligen brutal.. Sen när man kommer hem har sandra köpt en jättefin tröja till mig :) Hon är för go :) Sedan var det äta lite gott för att sedan bara slappa..

Imorgon är det äntligen fredag igen.. :) Har längtat otroligt mkt efter den dagen.

Nu blir det sängen och sedan till jobbet :)

Hej!

Mogges fredagsfräckis

Lite försenad, men njut istället.

Eva och Sven Holmlund, som inte lyckats få några egna barn, hade bestämt sig för att anlita en så kallad surrogatpappa för att bilda en liten familj. På morgonen den dagen surrogatpappan skulle komma på besök kysste Sven sin Eva och sade:
- Jag sticker nu älskling, han kommer nog när som helst.
En halvtimme senare kommer en babyfotograf till bostadsområdet för att försöka sälja sina tjänster med hjälp av dörrknackningsmetoden.
- God morgon fru Holmlund. Ni känner inte mig, men jag kar kommit för att...
- Oh! Ni behöver inte förklara och säg gärna Eva, svarar fru Holmlund, jag har väntat på er halva förmiddagen.
- Verkligen? säger fotografen, det var väl bra det, jag är ju specialist på bebisar.
- Det var just det som jag och min man hoppades på, kom in och sitt. Hur kan vi nu komma igång? säger Eva lätt rodnande.
- Överlämna det problemet till mig, säger babyfotografen, jag brukar oftast först försöka med ett par omgångar i badkaret, sedan en på soffan och kanske ett par på sängen. Ibland kan det vara kul med en omgång på vardagsrumsmattan, där det blir lättare att rulla runt i pigga ställningar.
- Badkaret, vardagsrumsmattan? Inte konstigt att det gick dåligt för mig och Sven.
- Tja, Eva ingen kan väl garantera nåt perfekt varje gång. Men om vi provar flera olika ställningar och jag knäpper från sex eller sju olika vinklar är jag säker på att Ni kommer att bli nöjd med resultatet.
- Jag hoppas att det går ganska fort, säger Fru Holmlund hest.
- Viss tid måste man nog räkna med, i mitt yrke måste saker och ting få ta nödvändig tid. Jag kulle kunna skjuta några snabbisar på kanske fem minuter, men då skulle Ni nog inte bli så särskilt nöjd med resultatet.
- Skulle jag inte det, svarar Fru Holmlund lätt frågande.
Fotografen öppnar sin portfölj och tar fram en mapp med barnbilder.
- De här fixade jag på taket av en Londonbuss säger han med ett leende.
- Oh min Gud !! utropade fru Holmlund medan hon allt mer intensivt börjar tugga på en näsduk.
- Och de här tvillingarna blev verkligen lyckade trots att deras mor verkligen var svår att arbeta med.
Fotografen räckte över fler bilder till fru Holmlund.
- Var hon svår? frågade fru Holmlund.
- Ja, jag är rädd för det. Jag blev till slut tvungen att ta henne till Kungsträdgården för att få jobbet ordentligt utfört. Folk trängdes omkring oss i fyra eller fem led för att se ordentligt vad vi höll på med.
- I fyra eller fem led? väste fru Holmlund medan hennes ögon nu stod rakt ut av blandad skräck och förvåning.
- Just det, sa fotografen och i mer än tre timmar dessutom. Mamman gnällde och skrek konstant hela tiden, så jag hade verkligen svårt att koncentrera mig på uppgiften. Mörkret närmade sig också, så jag blev tvungen att jäkta på mina shots, men till slut när några ekorrar började att nafsa i min utrustning blev jag tvungen att ge upp.
Fru Holmlund lutade sig framåt.
- Du menar att de verkligen tuggade på Din ..ooööhhhh ... utrustning?
- Ja precis så var det, om Du är färdig nu så sätter jag upp mitt stativ så vi kommer igång på allvar.
- Stativ?!
Eva börjar nu att se väldigt oroad ut.
- Ja, jag måste använda ett stativ att vila min Canon mot. Den är nämligen alldeles för stor att hålla själv. Medan jag gör mig klar för aktion kan du... Fru Holmlund? ......Eva?? ......Fru Holmlund? Fru Eva ..... oj, märkligt ........hon svimmade visst!

Under Konstruktion.

Det har hänt så ofattbart mycket grejer så bloggen har totalt glömts bort. Det är synd för de trogna läsarna (2-3 st) att de ska vara utan denna underbara (?!) blogg.

Iaf har datorn kommit och den är lagom inkörd. Sedan har jag hunnit med att vara lite krasslig med..

Vad som är på gång:
# Bloggen ska få ett nytt ansikte
# Bloggen ska uppdateras oftare
# Bloggen ska ha en fungerande fredags-fräckis

När detta kommer ske:
# När jag får tid!!

Det var allt jag hade att säga.. Återkommer med mer info..

Snus + Dator!

Orkar inte vara inne och skriva massa blogg förrän min dator kommer. Problemet är att den hade kommit.!! Men har inte fått något kolli nummer och kan därför inte hämta den. Det är ju stört. Bara för jag inte har numret så får jag inte hämta den jävla datorn även om den bara ligger där och väntar på mig. SUCK!!

Och imon när jag antagligen får den ska vi ju tvätta. Men men, då blir det väl att springa fram och tillbaka.

Ska även försöka sluta snusa, för det börjar bli jävligt dyrt nu. Annars hade jag nog inte försökt. Det känns som man är blixtersugen på snus hela tiden och lättirreterad är man ju :S Får väl köpa onico eller nåt om det inte funkar.. Men vi får se hur det går med det..


---

IDag har man varit och kollat runt  lite olika affärer och sen när man kom hem har man städat lite. Hittade en lampa på jysk som vi får sätta upp imorgon. :)

NU har vi hyrt 3 filmer som vi kollar på. Men jag tycker inte om den vi kollar på nu. så nu spelar jag poker istället :)

Nej nu är det dags att gå tillbaka till jobbet! :) Hej

2008

Ja, då var vi inne på detta året. Detta året kommer förhoppningsvis bli lika bra som förra :)

1988 - 2008, det är ju 20 som gäller nu. Och man har ju inte för långt till bolaget heller ;)

Nyårsfirandet igår var skoj, vi var hos Fredrik och Frida. Guitar Hero varvat med smällare och Monopol gjorde denna kvällen underhållande. Dock försvann den snabbare än väntat. Lite tråkigt att det gick så snabbt men det var iaf skoj vilket var det viktigaste. Kvällen avslutades med att frida och sandra låg och sov i soffan. :)

Skönt att man inte drack så mkt igår, för 6 cider är inte mkt på cirkus 6 timmar. Så idag mår man ju bra, för nu är det fixa iordning lägenheten och tvätta som gäller. :) Inte världens roligaste men det blir vad man gör det till.

Nu ska jag städa iordning tv-rummet tänkte jag.. Ha det bra!


RSS 2.0