Jobbet

Hej. Testar att mobil blogga. Det är faktiskt najs. Men vi hörs!

Mogges fredagsfräckis v19.!

En kvinna låg i koma. En dag när en sköterska tvättade hennes privata delar noterade hon att det gav en liten respons på EKG när hon rörde kvinnan. Hon prövade igen och då rörde kvinnan på sig en aning. De tillkallade hennes man, förklarade läget och sa:
- Hur galet det här än låter så kan lite oralsex vara rätt metod att väcka henne.
Hennes man var skeptisk, men sköterskorna gav sig inte. Maken gick till slut motvilligt med på det och gick in i kvinnans rum. Efter några minuter planade kvinnans EKG ut helt. Sköterskorna rusade in och skrek
- Vad hände??
Mannen svarade:
- Vet inte, hon kanske kvävdes?

Montag igen!

Ojojoj, tiden går verkligen snabbt. Den verkligen rinner en ur händerna.

Vad som har hänt är att jag har varit ledig från onsdag till söndag. Självklart när man är ledig så ska ju klockan verkligen börja röra på sig. Det som har hänt är väl att man hunnit spela 2 matcher, grilla och sen har man ju även sovit en viss tid.

Idag har man jobbat och efter jobbet fick jag skjuts av steffe hem, tack steffe! När vi är på G hem ser jag Ekman stå och tvätta ett busskur. Jag tackar steffe för skjutsen och går bort till Ekman. När jag väl är där pratar vi lite och jag hjälper till att tvätta. Dock ska det tilläggas att jag inte gjorde mkt. :) Så åkte med han ungefär en timme. Skoj att träffa pojken lite :)

Nu är det månadsfinal i Sverigerankingen på svenskaspel (poker). Har bara spelat i 10 minuter men känns inte som det är min dag idag :S
VI får se vad som händer dock. :)

Taaaaake Care!

RSS 2.0