Mogges Fredagsfräckis!

Det var ett europeiskt par som skulle åka på smekmånad till Bahamas. Och för att mannen ville göra tjejen lite glad så tatuerade han in hennes namn, Wendy, på snoppen. Dessvärre syntes bara W och Y när den inte var i erektion. En gång när han skulle pinka så stod han bredvid en stor, mörk Bahamas-man. Han sneglade över på den mörka mannen och såg att även på hans snopp så stod det W och Y. Så han visade sin och frågade även den mörka mannen om han hade en flickvän som heter Wendy.
- Nej nej, fick han till svar. Här står det "Welcome to Bahamas, I hope you will enjoy your holiday!"

2+2 = 22

Då har fredagen precis börjat och man är fortfarande vaken. Fast måste snart sova då jag har mkt att göra imorgon. Tvätta och städa lite, sen måste jag självklart plugga. Usch det är verkligen trist. Det blir nog inget hälsa på jobbet imorgon. Det hinns nog inte med pga alla andra grejer jag måste styra upp.

Idag har det varit skola, i 2 timmar. Sedan dagens roligaste grej, Simpsons och Family Guy. Sjukt bra avsnitt av family guy idag. Efter det var det träning. Skönt med sista matchen på lördag. Börjar tröttna lite på fotbollen nu. Roligt att möta rödeby också, jag kommer vara så taggad! Kan ju vara min sista match i Lyckeby Goif tröjan, då det kommer hända grejer nästa år.

Sandra börjar bli tjock nu, men säg inte det till henne. DÅ blir hon ett monster. Med tjock menar jag att hon börjar bli rund om magen. Det finns bild på hennes blogg. http://saandrras.blogg.se/

Nu blir det att sova för imorgon är det som sagt mycket som ska hinnas med. Ska försöka slänga in Mogges fredagsfräckis med. Det var länge sedan!

Ha det bra!


Galet mycket!

Jag har haft galet mycket att göra. Nu när skolan är igång så blir det mycket mer plugg än jag hade tänkt mig. Det blir inte alltför mycket fritid. Varför ska böckerna bli mycket svårare att läsa när man blir äldre? Det akademiska språket är inte ens kul att prata. USCH!

Börjar saknar jobbet lite. Ungefär en månad sen jag slutade där. Haft 1 månad på mig att skicka receptet till Marie, men inte fått tummen ur röven ännu! Jag ber om ursäkt marie, ska försöka lösa detta snart..

För någon dag sen kunde jag känna lillen sparka. En grymt härlig känsla, att det skulle vara så underbart visste jag inte. Det känns som tiden bara springer iväg. Snart är man på BB med den lille i famnen.

Om tiden finns kommer jag nog på fredag gå ner till jobbet en runda och hälsa på. Kan vara rätt skoj det. Träffa gänget en stund.

Till helgen blir det  domarpremiär. Grymt sugen på att döma nu. Sen är det sista B-lagsmatchen med.

Nu får det räcka för idag! Take Care!


Fajtats med en byrå

Ikväll har jag fajtats med en byrå. Vi behöver mer förvaringsmöjligheter så vi beställde en byrå för ungefär 9 veckor sen på Karlskrona Möbler. För 9 VECKOR sen!! Allt man ska köpa där får man beställa som man sedan får vänta ett jädra tag innan man får.

Det jag inte förstår är vad dom har sitt stora & nybyggda lager till?!

Nu är den iaf på plats och det känns bra!

Imorgon blir det en ny fajt! Blir mot pensionärerna på Ullared. Där kommer jag tillbringa min lördag.

Ska ni göra nåt kul i helgen?

Nu blir det sova, sticker tidigt imorgon bitti.

Take Care!

Dagens citat!

Detta är dagens citat som jag snappat upp.

"Det var på den tiden jag rökte hasch"

What can you say?

Filmtips mm

Idag har det varit skola. En intressant lektion men jag kände att jag kanske inte hade behövt råplugga som jag gjorde igår. Utan istället coolat ner och läst lite idag istället.

Nu är mina planer att städa toaletten som inte kundes göra i tisdags. Sen är det träning som gäller.

Min vardag måste låta hur underbart trevlig som helst. Alltid samma saker som händer..

Det lär bli ändring på det i februari minst sagt. Om jag inte har något att göra nu kommer jag ha 3 gånger så mkt att göra då

Smäller på med ett litet filmtips.

The Condemned

Har ni inte sett den, se den!


suck...

Jag har verkligen skolarbete upp över öronen. Har läst en bok nu sen jag vaknade ungefär. Nu ska jag svara på frågor sen läsa en annan bok.

Trodde jag skulle ha lite fritid, men icke.

Ta det lugnt allesammans!

Skolarbete mm.

Det kommer nog bli lite skolarbete om dagarna. Var och hämtade böckerna som var något försenade idag. Var första och sista gången jag köpte något från den internet-sidan. www.bokiboki.se . Tog nästan 2 veckor för dem att skicka 5 böcker och det tycker jag är extremt dåligt.

Satt och läste lite idag och jag tror det kommer bli tufft. Har glömt bort allt som har med ekonomi att göra. Kommer få läsa mycket. Bara försöka att få ihop tiden så att allt är löser sig.

Skolan då, mitt första intryck? Det känns helt okej, även att det kommer bli mycket så ser jag fram emot att plugga. Helt okej klass så det ska nog gå fint detta.


Vad har hänt idag då? Som sagt pluggat och lite annat. Städade gjorde jag idag, överallt förutom toaletten. Där hänger mina svettiga fotbollskläder, så ville inte förstöra utan jag lät dem hänga där ifred. Får ta toaletten imorgon när dem har torkat istället.

Nu ikväll har jag suttit och kollat på tv mest. Först är det Cops på tv6, sen Simpsons och Family Guy (grymt roliga serier) och sen var det ju premiär för "Vem kan slå Filip & Fredrik" på kanal5. Riktigt underhållande tv. Missade ni det idag går det imorgon och på torsdag också. Klockan 21.00 på Kanal5.

Nu blir det en lugn kväll innan jag somnar in.

På återseende!


=)

Jag får nog ta tag i mitt bloggande igen. Ska försöka skriva så mkt som jag hinner med.

Det har hänt mkt i mitt liv den senaste tiden.

* Börjat plugga

* Ska bli pappa

Det är endast 2 saker men det är 2 stora saker. Allting har fastnat i huvudet nu och det känns mer verkligt, man kan se det på sandra med, hon växer så det knakar. I februari kommer barnet. Jag har lite föraningar att det kommer bli en flicka.Ska bli otroligt spännande och  roligt att få barn.

Beskedet kom som ett brev på posten och jag visste inte vad jag skulle säga sandra. Blev helt stum, men nu har allt sjunkit in så nu känns det verkligt.

Skolan är rolig och jag tror det kommer gå alldeles utmärkt att vara pappa och student.  Eller vad tror ni?

Är det något ni undrar över är det bara skriva en kommentar så svarar jag.

Nu ska jag kila ner och hämta tvätten :) So long på er!

RSS 2.0