Helgen som varit..

.... har varit väldigt givande. En hel del roliga saker har hänt och endel lite mindre roliga.

I fredags var det min sista dag på jobbet som jag varit på i ungefär ett år. Så det känns lite tråkigt att lämna alla arbetskamrater där. Men det går nya tåg och jag kommer med all sannolikhet träffa dem igen. Ändå kändes det tråkigt och vemodigt när jag skulle gå hem.

I lördags när jag vaknade kändes det helt okej för en gångs skull. Ingen trötthet som det brukar vara utan jag kände mig jävligt pigg faktiskt. Eftersom vi skulle på 2 års kalas var jag och sandra tvungna att hitta present till lille wille. Detta gjorde att vi fick gå en runda på stan. Samtidigt hade Dressman 40 års jubileum och erbjöd 40% på allt i butiken. Var där inne och kikade lite och kom ut med 2 tröjor.

Efter det var det en sväng på H&M, Lindex och Gina Tricot bland annat. Där hittade vi lite presenter och annat. Sedan åkte  vi ut till amiralen för att handla lite. Där gick jag in på den andra Dressman butiken i Karlskrona, där jag hittade en tröja till. Så denna dagen har jag verkligen shoppat.

Efter vi var klara åkte vi hem och tog det lugnt resten av kvällen. Skönt att få ta det lugnt för en gångs skull.

Idag har vi varit på 2-årskalas. En mycket trevlig tillställning där William var huvudpersonen. En rolig och go kille som oftast är glad och busig. En liten charmör... Mycket god mat, tacos och till efterrätt marängswish (hur stavas det?).

Efter att det regnat hela dagen var jag inte alltför sugen på att träna men det måste göras. En blöt träning senare sitter jag här och skriver.

Just för tillfället spelar jag Sverigerankingen på SvenskaSpel. Det kommer bli min underhållning ikväll då jag har semester 5 dagar innan nollningen börjar.

På återseénde!

Blom


Uppe i sadeln igen.

Kanske dags att uppdatera bloggen?

Det var ju några dagar sedan man gjorde det, men det har inte hänt något speciellt. Den ena dagen är den andra lik.

Man stiger upp på morgonen för att gå till jobbet. Där är man i 8 timmar för att sedan komma hem och vara alldeles slut. Väl hemma ligger man och kollar på tv till det är dags att träna. När man har tränat kommer man hem och äter för att sedan sova. Hur kul är det att läsa om ?

Nu kommer det dock ske några förändringar i mitt liv. Till hösten börjar jag plugga på högskolan i Ronneby, där jag ska läsa ekonomiprogrammet. Detta gör att jag sannerligen kommer ha mer att skriva om (eller?!), då det kommer hända mer i mitt liv (förhoppningsvis).

Planen just nu är att jag eventuellt kommer starta en ny blogg med ett nytt ansikte utåt. Detta återstår att se, allt annat jag sagt i bloggen verkar inte ha uppfyllts. Men lite förändringar kommer dock göras.

Det känns lite tråkigt just nu, flera av mina vänner har sökt sig från Karlskrona för att plugga. Bland annat Fredrik x2 och Olle.  Att alla ska flytta ifrån en underbar stad som Karlskrona, tråkigt. Men men, då blir det desto roligare att träffa dom när dom kommer hem.

Detta var allt för mig denna gången, jag återkommer med mer info vid ett senare tillfälle.

RSS 2.0