Nu är den klar!

Nu är mina nya blogg klar och det är bara att kika in på den, http://studentfarsan.blogg.se .

Kommer inte skriva i denna blogg mer men jag kommer den vara kvar så att ni kan kolla gamla inlägg.

Då var det slutet på denna epok.

Jag vill bara framföra ett tack till alla läsare och hoppas ni hänger med mig till studentfarsans liv.

Mvh Mogge88

Nya tankar!

Jag funderar på att starta en ny blogg, mer inrikta mig på vad som händer i mitt liv. Istället för att skriva mer alldagligt. Jag vet inte om det skulle funka. Något i stil med 20år,Studerande och ska bli pappa. Tror ni det hade varit något?

Jag vet inte vad folk vill läsa. Har mellan 5 - 10 läsare dagligen men jag vill nå ut till en större mängd men samtidigt vara personlig. Kan det funka? Jag vet inte, men kan tänka mig att man måste marknadsföra bloggen likt ett företag.

Detta kanske skulle fungera.


Har ju till februari att fundera ut något. :)


Var är mina byxor?

Jag kan banne mig inte hitta mina byxor. I måndags har jag bestämt för mig att jag la ner byxorna i tvättkorgen, men nu är tvätten tvättad och inga byxor syns till. Är det någon som ser ett par byxor på vift kan ni väl ge mig dem. De är grymt sköna...

Idag har jag varit på jobbet en runda, kollade läget och käkade lite. Efter det var det hem för att börja dammsuga och diska. Man ska verkligen inte spara disk längre än 1 dag. Det blir för jobbigt att diska annars.

Sen drog jag till Robin där vi skulle göra en exceluppgift klar. Råkade nästan förstöra hela hans lägenhet innan jag skulle gå. Sorry.

Efter det hämtade jag Sandra för vi skulle handla och som vanligt blev det mycket mer än vad vi tänkt oss. Sedan åkte vi hem för att städa iordning det sista och jag gjorde varma mackor. En ganska händelserik, men jag saknar fortfarande mina byxor!

Nu är det helg!

Nu är skolan slut för denna vecka och jag har en välbehövd helg framför mig. Tentan som jag skrev för 2 veckor sedan klarade jag precis. Den som fick bäst var min vapendragare Robin som hade ett väldigt fint resultat.

Nu sitter jag och äter glass.


Har ni inte testat denna glassen från Sia så gör det. Grymt god!

Imorgon funderar jag att gå ner till jobbet en runda när Sandra ska åka och jobba. Kan vara skönt att komma ut lite innan jag börjar städa.. Eller börjar jag städa och sen tar en paus.

Nu är det snart ner i tvättstugan som gäller, för idag är det tvättdag!

Grattis får man även säga till svärfar, som fyller år idag!


Och Robin, efter jag har ätit glass SKITER jag i att göra situps! Lite underhudsfett gör bara mig gott :)
Hejpåerhaentrevligdag!

Aj, min käke!

Jag tror min käke är ur led eller någonting. Knäckte till i den när jag åt godis. Ännu ett exempet varför godis inte är bra!

Just nu sitter jag bara och väntar på att jag ska åka till mötet. Jätte trist här hemma idag.. Får hoppas det blir roligare imorgon.

På återseende!

...

Ja då har man varit och gjort sitt ärende på polishuset och sätter sig här och kollar runt. Det känns ändå lite trist att man vet att Sandra inte kommer hem ikväll. Annars hade man vetat att hon kommit om 4 timmar.

Idag blir det att plugga lite och sen blir det möte med goifet.!

Cheers!

Montag...

Ja då har denna dag nästan nått sitt slut. Varit en ganska händelserik dag. Först på morgonen var det frukost med sandras syster, moster och mormor. Grymt gott att börja dagen med frallor. Det sätter liksom lite guldkant på vardagen.

Sedan var det skola mellan 1 och 5. När vi skulle hem var tåget försenat så jag och räven gick och kollade efter en innebandyklubba istället. Först var vi på ett ställe sen skulle vi gå en jädra bit för att se om det fanns en klubba där. Men räven är lite kräsen så det blev ingen där heller. Så räven hade lyckats få med mig över hela ronneby för ingenting! Och till råga på allt fick vi ju springa den sista kilometern för att hinna med tåget också.. Det här ska du få fan för, som håkan sa i sunes sommar. :)

När man sitter där på tåget och svetten bara rinner är det inte mkt med en. Sen när man får veta vad som fick tåget att vara så mycket försenat blev det inte mycket bättre. En person hade hoppat framför tåget. Tragiskt, men sant.

När man kom hem hade Sandra börjat med maten så det var i princip nästan bara att sätta sig och äta. Tack för den televerket!

Nu blir det att ta det lugnt för imorgon blir det att köra sandra som ska på kurs. Tåget går 05.28, vilken jädra tid.

Ha det bra allesammans!Räven och Mogge i sitt esse!

Tenta - usch,fy och blä!

Då har man klarat av första tentan... nej nu blev det något fel här. Jag har iaf skrivit min första tenta, resultatet väntar. Har pluggat som en jude i nästan 2 veckor men jag tror inte jag satte den. Yeye, någon gång ska bli den första.

Denna helgen har det varit hektiskt, 2 hockeymatcher som skulle dömas, igår Olofström-Västervik och idag Mörrum-Malmö redhawks!

Så helgen har bara sprungit iväg. Och nu är det söndagkväll igen. Imorgon väntar plugget igen, då får räven berätta om hans helg i halmstad.

Over and Out!

RSS 2.0