Säsongen är över - en ny börjar!

Hej.!
Nu är fotbollssäsongen slut. Eller det är 1 a-lagsmatch kvar. Men där ska jag inte vara med. Inget ovanligt, så har det sett ut hela säsongen. Är till och med bannad från b-laget :) Men säsongen har varit trevande. I början av säsongen fick jag mest sitta på bänken i b-laget. Men fick kämpa och sedan fick jag spela från start i de flesta matcher. Jag kan ju spela fotboll, men denna säsongen har inte allt stämt. Har tappat allt. För 3 år sedan var jag mkt bättre men nu känns det som jag går bakåt i utveckligen. :/ risigt men sant. Men tills nästa säsong blir det nog bättre förhoppningsvis. Ny tränare, både för a- och b-lag. Så det kan bli en nytändning.

De tränare som har varit nu har haft sina "favoriter". Som sedan har fått spela. Även om en "favorit" har varit usel i en match så byts han inte ut, utan får fortsätta spela och vara usel. En favorit är vänsterbacken men han har inte varit dålig utan han har varit jävligt najs ;) (ta inte illa upp, du är najs som fan).

Nu börjar en ny säsong...
Nu börjar min säsong som hockeydomare. Fått min första match idag :) Måndag kl 20.00 i sölvesborg. Ni får gärna komma och kolla om ni vill :) Gått en kurs i helgen. SÅ jag har endast varit hemma 4 timmar i helgen (vaken tid). Men kursen var jätte kul och på lördag ska jag döma hockey hela dagen och sedan fyller mormor år. Så då blir det party party, får se om jag går ut sedan. Vi har ju även lagfest. Men man får prioritera.. :)

Imorgon blir det jobb. Ska åka båt på jobbet. Vi ska ut till kungsholmen och byta kläder till de värnpliktiga.

Vad händer mer imorgon? tja, jag vet inte alls. Vi får väl helt återkomma jag och mitt tangentbord. Men tills nästa gång får ni ha det guld. (muppig avslutning, jag vet)


image5

Fick bli en liten bild på lill-skiten med :)

Edit: Imorgon kommer det bli en överraskning på bloggen. Missa inte den :)


Charmigt efterbliven.!

Idag har det varit rätt skoj på jobbet :) Kört truck och massa sånt.. Har också hunnit med att vara trött som tusan. Vi håller på att inventera på jobbet så ska man skriva datum på  lapparna man skriver där det står hur mycket det är i varje pall. Jag glömde visst att skriva datumet på några lappar. Då får mattias lyfta ner pallarna med trucken igen. Då skriver jag gårdagens datum och då lägger mattias kommentaren: "- Daniel är charmigt efterbliven.!" .... Skrattade så jag trodde jag skulle dö.! Haha, han sa det på ett sånt skönt sätt.

Stefan berättade en goding idag också. Han hade fått ett telefonsamtal från en telefonförsäljare trots att han har anmält sig till NIX. Tar samtalet ord för ord:
Stefan: Kan jag få ditt hemnummer så kan jag ringa dig senare?
Tjejen: Nej, det får du inte..
Stefan: Varför inte?
Tjejen: Nej, då ringer bara massa idioter hem till mig.
Stefan: Då förstår du hur jag har det! Och sedan slängde han på luren.

Klockrent skulle jag vilja säga.. Tyvärr kommer jag på vad jag skulle ha sagt långt efter samtalet..

Ikväll blir det nog att slappa och ta det lugnt. Ska väl kolla lite på tv och sedan gnugga mig lite med handduken på skägget så det ryker.Det är ju inte helt fel att snygga till sig lite... :) Just nu är det idol. det är ju inte alls kul nu när alla kan sjunga :) Bläää.

Just nu spelar b-laget i Sveriges sämsta klubb. Lyckeby GOIF. Jävla muppar. finns inget mer att säga...

Godnatt.!

Hemvärnet - fina killar!

Idag började dagen kl 7 på jobbet. Innan det är jag inte vaken :) Dagen var som alla andra, softade och tog det lugnt. TIll lunch var det pannkakor och sylt.. MUMS.! jag åt minst 11 stycken. Proppmätt gick man därifrån och var bålnöjd. Sedan fick jag erbjudande att jobba till kl 19.00. Det tackade jag ja till, så det blev ett 12 timmars pass för mig idag :) är faktiskt inte så trött ändå.. trodde jag skulle vara död nu :)

Hemvärnet har några fina killar. Gamla gubbar som typ är 80 år kommer in och lämnar grejer. Tycker det borde finnas en åldersgräns. Tänk er själva att massa 70-åringar springer runt i skogen och leker pang-pang. Det är ju ett under om de klarar sig utan att få en hjärtattack. :/ Det är ju farligt för deras hälsa.. tänk er själva när de leker krig och dom över 70 blir beskjutna med lösa skott från 50 meter. POOOF.!! HJÄRTATTACK!!

Totalt jävla livsfarligt är vad det är..

Och endel killar ska nog inte ha vapen. Kan tänka mig en sån där vapenfixerad 28-åring som skjuter skarpt hej vilt. Han käkar handgranater till frukost och gillar att döda.. Nej fy, vill nog inte vara med i hemvärnet. har aldrig varit något för mig. Att springa runt och leka krig i skogen och dela sovsäck med en kille. Nej nej nej, det håller inte.

Imorgon blir det som vanligt jobbet sedan blir det att åka hem en runda. ska packa ihop lite saker inför helgen då jag ska ner till Karlshamn och gå domarkurs. Ska bli både kul och tråkigt. Tråkiga är ju att sandra är ledig i helgen och jag är bortrest. :/

Men men.. återkommer med mer info senare :)

En ny lägenhet..!

Idag var jag och sandra och kollade på en lägenhet inne i stan (karlskrona). Det var som sagt en 3:a och alldeles underbart fin. Det fanns en kakelugn som var mkt vacker. Med sin pedistaliska utstrålning glänste den över allt annat i lägenheten. Så just nu har vi diskuterat hur vi ska göra.. Ska vi flytta eller inte?

Såhär är läget: Vi har en 2:a på cirkus 57 kvadratmeter. Vi trivs alldeles underbart här på pantarholmen och det enda som verkligen fattas är mer utrymme. Därför vill vi ha en 3:a så att vi kan göra ett studerings- och datorrum. Detta finns i den 3:a vi har kollat på som ligger på 68 kvadrat. Det blir ju lite mer utrymme eftersom det finns ett rum till och sen är köket större med mer luckor. Det kommer nog enbart bli skoj att flytta.

En lista med för och nackdelar om lägenheten:
Nackdelar: 1. I ena sovrummet och storarummet är inte väggarna 90 grader, vilket kan leda till att det blir problem med möblering. 2. Det andra sovrummet har en grön tapet, vilken kanske inte var för fin.

Fördelar: 1. Närmre jobbet. 2. Närmare till stan. 3. Bättre ljudisolerat. 4. Lägenheten är STÖRRE! 5. Större kök.

Som man ser på listan hittar jag fler fördelar än nackdelar. Det kanske är ett bra tecken men vad vet jag?! :)


Nej nu ska jag nog avsluta och gå och knyta mig.. Återkommer någon annan dag :)


Lägger in en bild från när vi renoverade vår nuvarande lägenhet :)


image4
Renoveringskillen ;)


Molly - den busiga lilla katten

Molly är för söt. Hon är nog bland de busigaste katter jag träffat.. Idag har hon vält ner 2 blomkrukor.. Gör hon inte det är hon på toalettpappret. Men hon är enda den sötaste katten tycker jag ;)

image2

Här är lill-skiten i en kruka...

image3

Här har hon lekt med toalettpappret...

Imorgon
blir det jobb och sen ska vi även titta på en lägenhet i

Mysig fredagskväll..!

Har just nu en jätte mysig fredagskväll.... NOT! Sitter ensam medan sandra jobbar.. :(  Så jag kollar på cops och lirar poker.. Poker har blivit kul som tusan igen och jag försöker mig hålla inom 2 timmar om dagen.. det har jag lyckats hålla. Men det är så förbaskat kul. Jag förstår varför folk har blivit ruinerade på grund av pokern. Det är snabba pengar. Antingen vinner man pengar snabbt eller förlorar man pengar --- snabbt..! Ruskigt otäckt om man tänker efter. Man ska ha respekt för pengar också. När man ser siffrorna tänker man inte på pengar. Hade jag suttit med en bunt hundralappar så hade man inte släppt dom frivilligt.

Ska hämta sandra vid 9.. så har drygt 1 timme på mig att ha tråkigt.. Men jag har snyggat till lite i lägenheten även om sandra har gjort det största jobbet :) Hon är faktiskt en toppentjej :)

Imorgon blir det match mot Ronneby. Återkommer med ett referat om matchen imorgon. Så nu blir det att ladda med vatten och lite mat.. För imorgon gäller det att vara på hugget :)

När sandra kommer hem blir det filmtaajm :) det kommer bli skoj :)


Ha det fint.. Mogge

IDOL wtf?!

Det enda man gör nuförtiden är typ att jobba! Sen när man kommer hem är man helt slut.... Usch usch. Men det är kul på jobbet och jag stormtrivs men man blir ju så trött. Hade nästan hellre pluggat nu direkt efter studenten. Men det är kul att tjäna lite pengar :)

Kollar just nu på idol. Vafasen, vissa tomtar har ju ingen självinsikt. Man borde väl förstå att man inte kommer gå vidare om man sjunger som falskt som en kräfta. Jag hade med kunnat vara med och göra bort mig men wtf! Varför skulle jag ställa upp och göra bort mig ? Om jag skulle ställa upp hade jag bara inte förnedrat mig själv utan även alla artister och folk som kan sjunga. Hade det varit rätt ? Men det är det som är tjusningen med Idol - Audition, för personer som är usla och inte har någon självinsikt! Om man "suger" på att sjunga måste man ändå ha ett rätt bra självförtroende. I vissa lägen önskar jag att jag hade hälften av det självförtroendet som endel personer har på Idol.

Nog om idol. Det är faktiskt rätt kul ändå...

Imorgon blir det jobb! Wooohooo! Hehe, nej men sanningen är att jag inte tycker illa om mitt jobb - tvärtom jag tycker väldigt mkt om det :)

Sandra och jag har pratat om att flytta till en större lägenhet. En 3:a inne i stan. Den är inte så mkt dyrare än den längenhet vi har i nuläget. Dessutom får jag närmare till jobbet ;) Men vi har ju bara bott här i 3 månader så jag vet inte hur vi ska göra. Får ta det som det kommer...

Inget nytt att rapportera inom pokern. Det går lite upp och ner..

På återseende!

Match och Sverige-Danmark

Igår var jag hemma hos mamma och pappa och grattade min pappa. Köpte lite blommor på blomsterlandet. Får se om dom blir fina när dom slår ut :) Annars var det rätt trevligt att komma hem en runda.

Efter det åkte jag till lägenheten för att städa iordning den lite. Det gick finemang.....NOT! Haha, glömde hälften av det Sandra sa till mig. Men det blev rätt fint ändå.

Sedan var det bussfärd till Sölvesborg för match mellan Sölve och Lyckeby. det var molnigt hela dagen men när vi skulle börja spela sprack det upp och blev kanonfint väder. Superskönt att spela i iaf. Matchen vann vi med 3-0 och kanske inte så händelserik så det är värt att skriva något kul om den. Kanske bara att när vi gjorde första målet fick jag bollen på handen så den studsade ner mitt framför Dalas fötter. Dala sköt förstås in den. Alla såg det utom domaren och det blev ett jädra liv. Hoho! Rätt kul ändå. Sen var det hemresa för matchen Sverige-Danmark.

Matchen kollade jag på med Sandras lillebror. Rätt kul att kolla på Zlatan iaf.. Om man var hälften så bra som han så skulle man vara riktigt bra. :) Synd bara att svenskarna inte fick in bollen! Dom var värda 3 pinnar.

Kvällen avslutas med lite poker. Det gick inte lika bra som i fredags då jag gick några tusenlappar plus. Hade enormt flyt den kvällen. Men igår gick det bra ändå. Gick inte minus och det är min målsättning. Jag har tänkt att vinna ihop till en tv till mig och sandra. Kommer nog bli en 50 tums LCD. Om allt går enligt planerna kommer pengarna snart att finnas där. :)

Nu blir det nog ett parti poker innan jag får röja lite i lägenheten. På återseende!

Början av min blogg

Ja, det här är då min blogg där jag kommer berätta lite om mitt liv och vad som händer.

Jag är 19 år och tog studenten i Juni. Just nu bor jag på pantarholmen i en fin liten 2:a där jag bor med min flickvän Sandra. Har ett tillfälligt jobb inne på förrådet på militären där det mest handlar om att göra så lite som möjligt ;)

Då sitter man här en fredagskväll med Sandra i soffan och glor lite på film. Fast jag sitter mest på datorn och ugglar. Som vanligt är det fest i vårt hus och imorgon ska sandra jobba, kanske inte så kul om man ska sova i lagom tid.

Imorgon blir det fotbollsmatch nere i Sölvesborg, mot Sölve. Så nu är det till att ladda med lite godis och läsk. Alltid fint på fredagskvällen.

Just fasen, pappa fyller år imorgon med så det blir nog en uflykt hem innan fotbollen.

Lirar även en del poker. Just nu en turnering som går skapligt. Jag vet, poker är skit. Men det är skoj och jag spelar inte för mer än jag har råd att förlora :) Nej nu måste jag koncentrera mig på spelet och så får jag skriva imorgon efter matchen.

Ha det naajs!

RSS 2.0