Wooho! Back on track!

Efter en tids uppehåll är Mogge tillbaka, starkare än någonsin! Med nytt utseende, härligare inställning och fräckare fredagsfräckisar! Ska dock inte ta åt mig all ära utan måste tacka MissMimmi ( http://missmimmi.blogg.se/ ) för den utsökta designen på sidan. Jag visste hon gjorde fina designer men inte att hon gjorde underverk!

Så med ett nytt ansikte på bloggen kommer jag antagligen bli aktivare då det har varit riktigt horribelt på sistone. Ett inlägg om dagen ska inte vara omöjligt. Dock måste det påpekas att vissa dagar händer det inte alltför mkt och inläggen kommer bli därefter.

Imorgon är det stor premiär för Mogges Fredagsfräckis! Premiär och premiär, En liten smygstart har det ju varit innan men nu kör vi igång på allvar. På lördag lägger jag in en presentation av mig själv vilket jag aldrig har gjort innan på bloggen (om det nu är någon nytillkommen läsare).

Jag ska nog tänka på refrängen då jag ska stiga upp om 8 timmar. Men som sagt imorgon blir det en fräckis och så småningom en presentation.

Mvh Mogge - Starkare än någonsin!


Kommentarer
Postat av: MissMimmi

Hihi tack så mycket! Som sagt, nöjet var på min sida ;D ha det fint!

2008-02-07 @ 22:12:07
URL: http://missmimmi.blogg.se
Postat av: Sanna

Härligt.

2008-02-08 @ 10:44:32
URL: http://wiiiberg.tjejsajten.se
Postat av: Cassie

snyggt! =)

2008-02-08 @ 12:29:49
URL: http://cassie92.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0